• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Sony Xperia C4 – zamena ili popravka konektora punjenja

Iako oštećenje, odnosno kvar konektora napajanja predstavlja dosta stresnu situaciju za svakog vlasnika mobilnog uređaja, mi Vam poručujemo da se ne brinete previše jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu taj problem za Vas možemo rešiti pouzdano i efikasno operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia C4 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Sony Xperia C4 – Doktor MobilSony Xperia C4 (sa verzijama E5303, E5306, E5353) je kvalitetan pametni telefon orijentisan na zaljubljenike u selfije, koji ima širokougaonu prednju kameru od 5 MP (sa LED blicem), primarnu kameru od 13 MP, 5.5-inčni ekran osetljiv na dodir u Full HD rezoluciji, osmojezgarni procesor na 1.7 GHz sa 2 GB sistemske RAM i 16 GB skladišne memorije (plus microSD slot za njeno proširenje do maksimalnih 256 GB).

Ovaj uređaj, koji se može pohvaliti i odličnim zvukom, radi na OS Android 5.0 (Lollipop), a napaja se preko integrisane baterije kapaciteta 2600 mAh, za šta je preduslov da mu je potpuno ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Sony Xperia C4

Mobilni telefon kojem je oštećen ili pokvaren konektor punjenja (napajanja) neće biti funkcionalan, pošto nije u stanju da nesmetano i kontinuirano puni svoju bateriju (ona se ponekad puni otežano, a nekad uređaj i ne registruje da je prikačen na punjač).

Do ovog kvara najčešće dolazi zbog grubog postupanja prilikom priključivanja smartfona na punjač, a probleme može izazvati i neadekvatan strujni napon, kao i kvašenje tog dela telefona.

U svakom slučaju, da bi mogao normalno da radi, potrebno je izvršiti operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia C4 mobilnom telefonu, što je usluga koju ćemo Vam u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružiti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez rizika po smartfon), uz poseban trud da ceo proces završimo u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia C4

U servisu Doktor Mobil postupak zamene ili popravke konektora napajanja na Sony Xperia C4 smartfonu obavljamo po povoljnoj ceni. Ukoliko biste želeli da dobijete detaljnije podatke o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone našeg servisa, a možete nam i pisati preko formulara koji ćete videti u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002 MTS 064/311-7552

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Među brojnim specijalističkim intervencijama koje uspešno obavljamo u servisu Doktor Mobil u Beogradu, pored pomenute zamene ili popravke konektora punjenja, nalaze se i druge važne usluge, kao što su dekodiranje Sony Xperia telefona, servis Sony Xperia mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na Xperia smartfonima) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet