• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Sony Xperia E3 – zamena baterije

Ako baterija Vašem mobilnom telefonu više ne daje zadovoljavajuću autonomiju u radu, brzo se prazni i teško puni, to znači da je dotrajala i da je treba zameniti novom. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene baterije na Sony Xperia E3 mobilnom telefonu pružićemo Vam efikasno, pouzdano i u zaista najkraćem mogućem roku.

Zamena baterije na Sony Xperia E3Sony Xperia E3 je kvalitetno izrađen pametni telefon iz cenovno pristupačnije E serije Sony modela smartfona, sa podrškom za 4G (LTE) i solidnim IPS LCD tačskrin ekranom dijagonale 4.5 inči u rezoluciji 480 x 854 piksela.

Uz štedljivi Stamina režim rada i kompaktan ekran, integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 2330 mAh trebalo bi ovom uređaju da pruži dosta solidnu autonomiju, naravno kada je ispravna i funkcionalna.

Od ostalih karakteristika značajno je pomenuti četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz uparen sa 1 GB RAM i 4 GB interne memorije (plus slot za microSD), OS Android 4.4.2 (KitKat), primarnu kameru sa senzorom od 5 MP koja ima LED blic i autofokus, kao i prednju VGA kameru.

Zamena baterije na Sony Xperia E3

Moderni pametni telefoni imaju dosta dobre i kvalitetne baterije, ali ni one ne mogu trajati večno, pa ih kada dotraju treba zameniti novim da bi telefon imaju stabilno napajanje. Ako primetite da se na Vašem smartfonu baterija jako brzo isprazni ili da joj je potrebno neuobičajeno mnogo vremena da se napuni, to je znak da je dotrajala i da joj treba zamena.

Međutim, kod modela koji imaju fabrički integrisanu (takozvanu „neuklonjivu“) bateriju, kao što je slučaj i sa Xperia E3, baterija se ne može promeniti u kućnim uslovima, već to moraju obaviti specijalizovani servisi mobilnih telefona, sa potrebnim alatom, znanjem i iskustvom.

Zato je tu za Vas servis Doktor Mobil u kojem uslugu zamene baterije na Sony Xperia E3 mobilnom telefonu možete dobiti vrlo efikasno, kvalitetno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Operaciju zamene baterije na Vašem smartfonu naši stručni serviseri će obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, pa ćete svoj telefon ponovo moći da koristite bez ograničenja.

Cena zamene baterije na Sony Xperia E3

U servisu Doktor Mobil zamenu baterije na mobilnom telefonu Sony Xperia E3 vršimo po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite da imate konkretnije informacije o ceni ili o roku za pružanje ove usluge, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pošaljete pisani upit preko formulara koji sledi u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U specijalističkom servisu Doktor Mobil, osim profesionalne usluge zamene baterije, uspešno i kvalitetno vršimo i dekodiranje Sony Xperia telefona i kompletan servis Sony Xperia mobilnih telefona u kome efikasno otklanjamo sve softverske i hardverske probleme na smartfonima ovog proizvođača.