• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Sony Xperia E4 – zamena ekrana

Pažljivo rukovanje mobilnim telefonom najvažnije je zbog zaštite ekrana koji je od svih delova uređaja u najvećem riziku od eventualnog oštećenja. Ali ako se to i dogodi – ne brinite – tu je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će zamenu ekrana na Sony Xperia E4 mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Sony Xperia E4Sony Xperia E4 je, s obzirom na veličinu displeja, dosta kompaktan pametni telefon kvalitetne izrade koji se može nabaviti po prilično povoljnoj ceni. Ima vrlo dobar kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran od 5.0 inči u rezoluciji 540 x 960 piksela, sa zaštitom od ogrebotina.

Četvorojezgarni procesor radnog takta 1.3 GHz bez problema „vrti“ operativni sistem Android verzije 4.4.4 (KitKat), uz asistenciju 1 GB RAM memorije, dok je za čuvanje podataka i aplikacije opredeljeno 8 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 32 GB.

Natprosečnu autonomiju u radu pruža mu integrisana baterija kapaciteta 2300 mAh, dok su za snimanje fotografija i videa predviđene relativno skromne kamere od 2 MP (prednja) i 5 MP (primarna, leđna).

Zamena ekrana na Sony Xperia E4

Ekran na Xperia E4 smartfonu može se oštetiti ako Vam telefon slučajno ispadne na čvrstu podlogu ili pretrpi direktan udarac u displej. Da je kvar takav da se ekran mora zameniti novim biće Vam jasno ako vidite da tačskrin ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej ne prikazuje sliku.

Iako ovo nije prijatna situacija, u specijalističkom servisu Doktor Mobil u Beogradu je možete rešiti vrlo efikasno, kvalitetno i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj).

Operaciju zamene ekrana na Sony Xperia E4 mobilnom telefonu naš tim iskusnih i stručnih servisera za Vas će obaviti profesionalno, sigurno i vrlo pouzdano.

Uslugu zamene ekrana pružićemo Vam i u najkraćem roku koji realno bude moguć (on će zavisiti isključivo od trenutnog broja naloga u servisu), pa ćete svoj smartfon ponovo moći da koristite bez problema.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia E4

Cena zamene ekrana na Sony Xperia E4 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ukoliko biste voleli da imate preciznije informacije o ceni ili o vremenskom roku za pružanje ove usluge, samo nam se javite na telefone servisa ili nam pišite kroz formular u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas i u slučaju da Vam, pored zamene ekrana, zatrebaju profesionalne usluge dekodiranja Sony Xperia telefona, servis Sony Xperia mobilnih telefona (efikasno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.