U prilici smo da vam ponudimo uslugu Sony Xperia J dekodiranje u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Brzo i profesionalno otključavamo telefone s mreže, čime se vraća njihova potpuna funkcionalnost.

https://www.servismobilnihtelefona.com/wp-content/uploads/2013/09/sony-xperia-j-dekodiranje.pngKompanija Sony predstavila je prošle godine model Xperia J, smart telefon srednje klase koji vizuelno ostaje dosledan ranijim modelima iz Xperia serije.

Osim karakterističnog, pomalo minimalističkog Sony dizajna, ovaj Android smart telefon odlikuje se ekranom veličine 4 inča, rezolucije 480 x 854 piksela. Unutar ovog modela krije se procesor od 1 GHz, koji omogućava udoban rad na telefonu.

Što se samog operativnog sistema tiče, Xperia J dolazi sa Ice Cream verzijom Androida, koju je moguće nadograditi na verziju 4.1.2 verziju Jelly Bean. Iako ovo nije apsolutno najnovije izdanje ovog operativnog sistema, ono i dalje nudi sve ono što jednom prosečnom korisniku treba od jednog modernog smart telefona.

U maloprodaji, cena Sony Xperia J kreće se oko 250 evra, što predstavlja nekakvu prosečnu cenu jednog telefona srednje klase. S druge strane, ako govorimo o kupovini preko mobilnih operatera, tu je situacija (očekivano) mnogo bolja. Kod mobilnih operatera Mts i Vip, ovaj telefon možete pronaći već od 1 dinar. Naravno, tačna cena zavisi od izabranog tarifnog profila.

Sony Xperia J dekodiranje

Kada kupujete telefon preko mreže, imajte na umu da su takvi uređaji zaključani. Drugim rečima, nećete biti u mogućnosti da svoj novi telefon sa mreže koristite sa SiM karticom nekog drugog operatera. Kako biste se rešili ovog ograničenja, sve što vam je potrebno jeste jednostavno dekodiranje telefona.

Kontaktirajte nas

Sony Xperia J dekodiranje možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Nalazimo se u Beogradu, gde osim dekodiranja, nudimo i kompletan servis hardvera i softvera vašeg telefona.

Za više informacija i cenu za Sony Xperia J dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

7 Komentara : “Sony Xperia J dekodiranje”

  • drmobil

   Sony xperia miro dekodiranje ne moze se obaviti preko imei broja, morate nam dostaviti telefon, a mi ga mozemo poslati nazad kurirskom sluzbom ako niste iz Beograd.

   Одговори
 1. milan nikolic

  koliko kosta dekodiranje sony xperia miro i jel je potrebna sifra ili mora telefon da se donese u radnju,posto sam ja iz gornjeg milanovca a telefon je uzet u vip paketu

  Одговори
  • drmobil

   Sony Xperia Miro i slicni noviji xperia modeli moraju da se donesu kod nas da bi se dekodirali, postupak obicno traje oko jedan dan, ponekad dva. Za cenu dekodiranja nas kontaktirajte.

   Одговори
Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena