Svi smo mi u današnje vreme zabrinuti kada nam je potrebna popravka nekog tehničkog uređaja jer se pitamo ko bi to mogao da nam obavi stručno i pouzdano. Zato je nama u servisu Doktor Mobil profesionalnost i kvalitet usluge na prvom mestu. Ako Vam je potrebna zamena ekrana na mobilnom telefonu Sony Xperia M2 Aqua, dođite kod nas. Zamenu displeja na Vašem smartfonu obavićemo sigurno i bezbedno, a Vi ćete biti prezadovoljni što ste ovaj problem rešili bez muke i nepotrebnog nerviranja.

Sony Xperia M2 Aqua – zamena ekranaSony Xperia M2 Aqua je interesantan pametni telefon privlačnog Sony dizajna koji odlikuje veliki IPS LCD tačskrin ekran dijagonale 4.8 inča qHD rezolucije (540×960 piksela), sa zaštitom od prašine i vode (može da radi pod vodom do dubine od jednog metra). Ovaj smartfon može da se pohvali radom sa četvrtom generacijom mreža 4G (LTE).

Dolazi sa procesorom od 4 jezgra maksimalne frekvencije po 1,2 GHz i 1 GB radne memorije, što zajedno omogućava normalno pokretanje i rad aplikacija. Kapacitet njegove interne memorije je 8 GB, ali se može proširiti microSD memorijskom karticom maksimalno do 32 GB. Uređaj radi na Android OS verzije 4.4.2 (KitKat).

M2 Aqua ima dva modula kamere: Glavna kamera od 8 megapiksela, sa autofokusom, LED blicom i standardnim funkcijama, snima video u rezoluciji FullHD, dok je prednja kamera VGA. Ovaj telefon koristi neuklonivu litijum-jonsku bateriju kapaciteta 2400 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia M2 Aqua

Smartfoni sa velikim ekranima, a takav je, naravno, slučaj i sa Sony Xperia M2 Aqua, u većem su riziku od oštećenja ekrana prilikom ispadanja na čvrstu podlogu ili udarca. Da se i na Vašem telefonu oštetio ekran prepoznaćete po tome što touchscreen ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej ne prikazuje sliku. U tom slučaju će mu biti potrebna zamena ekrana.

Kao što smo već pomenuli, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu ekrana na Sony Xperia M2 Aqua mobilnom telefonu uradićemo stručno i pouzdano. Naši profesionalno obučeni serviseri će zamenu displeja na Vašem smartfonu obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, a Vi ćete biti zadovoljni što ste rešili problem i što ste kod nas dobili zaista kvalitetnu uslugu.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia M2 Aqua

U našem servisu cena zamene ekrana na Sony Xperia M2 Aqua mobilnom telefonu je povoljna. Ukoliko su Vam potrebne konkretnije informacije o ceni ili tačna procena vremena potrebnog za ovu operaciju, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa Doktor Mobil ili nam pišete putem sledeće forme:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Kao što kvalitetno pružamo uslugu zamene ekrana, baš tako radimo i hardverske i softverske popravke u servisu Sony Xperia mobilnih telefona, a takođe i dekodiranje Sony Xperia telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena