Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vrši profesionalno dekodiranje mobilnih telefona svih poznatih proizvođača, pa će tako biti i u slučaju da Vam je potrebno bezbedno i pouzdano otključavanje Sony Xperia M5 pametnog telefona, što je operacija koja se vrši na uređajima zaključanim za korišćenje samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije.

Dekodiranje Sony Xperia M5 u servisu Doktor Mobil u BeograduSony Xperia M5 je vodootporan pametni telefon sa moćnim kamerama od 21.2 MP (primarna, sa brzim faznim autofokusom, LED blicem, panorama, HDR i drugim interesantnim funkcijama) i 13 MP (prednja, koja takođe ima autofokus) i pravi je izbor za ljubitelje selfi fotografija.

Ovaj elegantan i tanak (7.6 mm) uređaj koji dolazi u jednodelnom kućištu sa zaobljenim uglovima (postoji u verzijama E5603, E5606, E5653, E5633, E5643, E5663) ima i izvrstan kapacitivni 5.0-inčni IPS LCD touchscreen ekran u Full HD rezoluciji, osmojezgarni procesor na 2.0 GHz sa 3 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot za proširenje do 256 GB), OS Android 5.0.1 (Lollipop) i integrisanu bateriju kapaciteta 2600 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia M5

Primerci ovog pametnog telefona koji nisu kupljeni za keš u specijalizovanim prodavnicama smartfona, nego su uzeti uz ugovor sa nekim operaterom mobilne telefonije (domaćim ili inostranim, svejedno), verovatno su zaključani na mrežu „matičnog“ operatera i potrebno im je dekodiranje da bi mogli da se koriste sa SIM karticom ili brojem drugog operatera.

To je blokada koja predstavlja znatnu poteškoću mnogim vlasnicima mobilnih uređaja, ali je za Vas u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možemo jednostavno i brzo ukloniti pouzdanom operacijom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Naš stručan serviserski tim uslugu dekodiranja Sony Xperia M5 mobilnog telefona pružiće Vam garantovano sigurno, bezbedno (bez rizika po telefon) i u najkraćem roku koji realno bude moguć, nakon čega ćete svoj smartfon biti u mogućnosti da koristite sa brojem svake mreže na svetu.

Cena dekodiranja Sony Xperia M5

Profesionalnu operaciju dekodiranja Sony Xperia M5 smartfona u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Za više informacija o ceni ili vremenskom roku za otključavanje uređaja, možete nas pozvati na telefone našeg servisa ili nam poslati pisani upit preko forme koju ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uspešno i pouzdano dekodiranje Sony Xperia telefona samo je jedna u nizu specijalističkih usluga servisa Doktor Mobil u Beogradu, jer vrlo kvalitetno i efikasno radimo i zamenu baterije na mobilnim telefonima i servis Sony Xperia mobilnih telefona (stručno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na uređajima ovog brenda).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena