• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Sony Xperia Miro dekodiranje

Sony Xperia Miro dekodiranje – u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete dekodirati tj. otključati Sony Xperia Miro ST23i mobilni telefon tako da ga možete koristiti sa bilo kojom sim karticom bilo kog operatera. Osim Xperia Miro otključavamo i sve ostale Sony Xperia telefone.

Od kada je počela da nastupa samostalno u svetu mobilnih telefona, kompanija Sony radila je sve više na proširivanju svoje ponude Android telefona. Jedan od njih je i kompaktan Xperia miro (ST23i), pristupačan smart telefon koji dolazi sa 4.0 Ice Cream Sandwich operativnim sistemom, što je odlična vest za ovu klasu telefona. Xperia miro jedan je od najjeftinijih telefona iz Sony-jeve ponude, i ujedno jedan od najpopularnijih.

sony xperia miro dekodiranjeDimenzije ovog uređaja veoma su kompaktne zahvaljujući ekranu dijagonale 3,5 inča. Za sve one koji žele telefon koji s lakoćom staje u džep, a ipak pruža dovoljno prostora za sve vaše multimedijalne potrebe. Ovo je takođe idealan telefon za ljude koji prvi put kupuju Android telefon i žele nešto jednostavnije. Telefon odlikuje dizajn koji je sličan ostalim uređajima iz Sony-jeve Xperia linije sa karakterističnim, i pomalo minimalističkim pravougaonim dizajnom.

Trenutna maloprodajna cena ovog telefona kreće se u rangu oko 200 evra. Takođe ga nude mobilni operateri VIP i Mt:s, gde u zavisnosti od odabrane tarife, Xperia Miro može biti vaš već od 1 dinar! Ovo je najjeftiniji način kupovine solidnog Android telefona, koji nudi provereni Sony kvalitet. Međutim, u tom slučaju ste ograničeni na usluge izabrane mreže, tj. nećete biti u mogućnosti da ubacite karticu drugog operatera. Potrebno je da otključate telefon ne bi li imali potpuni pristup.

Sony Xperia Miro dekodiranje

Jednostavnim dekodiranjem telefona rešavate se ovog problema. Sony Xperia Miro dekodiranje možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Otključavanje se završava u roku od 24 časa najčešće, a nakon toga bićete u mogućnosti da dođete do potpuno otključanog telefona i moći ćete da ga koristite sa karticom bilo kojeg drugog operatera.

Nakon dekodiranja, telefon se ni po čemu ne razlikuje od maloprodajne verzije, a pritom i višestruko manje košta.

Za više informacija i cenu za dekodiranje Sony Xperia miro pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona.