Dekodiranje ili otključavanje Sony Xperia X Performance otklanja šifru kojom se operater zaštitio i omogućava da koristite telefon u mreži po Vašem izboru.

Doktor Mobil servis pouzdano otključava blokiran tj. zaključan X Performance kao i sve ostale modele pametnih telefona.

Ukoliko Vam je ova intervencija preko potrebna, slobodno nas pozovite ili lično posetite a možete i poslati telefon na našu adresu nekom od kurirski službi.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Sony Xperia X Performance kodiran

sony xperia x performance dekodiranje

Sony Xperia X Performance – ovaj pametni uređaj može koristiti 2g – GSM, 3g – HSDPA i 4g – LTE mrežu. Telefon se automatski povezuje na onu mrežu koja je dostupna u blizini a možete ih i ručno birati, ako želite da smanjite ili povećate brzinu protoka mobilnih podataka.

Sony ističe da XZ Performance može koristiti i tri vrste mreže istovremeno kao npr. kombinaciju LTE, WCDMA i GSM.

Kako svaki tip mobilne mreže radi preko SIM kartice, ukoliko je X Performance kodiran to će mu onemogućiti da se poveže na bilo koju od njih ako ste ubacili karticu drugog operatera u telefon.

Kako prepoznati kodiran X Performance i možete li ga dekodirati sami?

Kodiran tj. zaključan Sony Xperia X Performance najčešće se manifestuje kao nemogućnost telefona da radi u bilo kojoj drugoj mreži sem onoj na kojoj je zaključan.

Ako ste pokušali da ubacite SIM karticu drugog operatera, verovatno ste primetili da se telefon nije povezao na mrežu ili Vam je na ekranu iskočio prozor da ukucate kod za otključavanje.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Već ste posegli za raznim savetima na internetu o tome kako otključati Sony X Performance telefon? Preporučujemo Vam da se baš tu i zaustavite.

Oslanjanje na laičke savete može prouzrokovati negativne posledice po Vaš uređaj kao npr. potpuni gubitak svih podataka sa telefona ili čak i znatno ozbiljnije probleme.

Zato je dekodiranje Sony X Performance potrebno poveriti stručnim licima koja će bezbedno otkloniti postojeću blokadu sa telefona.

Dekodiranje Sony Xperia X Performance

dekodiranje sony xperia x performance

Svako od nas je bar jednom u životu imao neprijatno iskustvo sa mobilnim operaterom i poželeo da ga istog trenutka promeni. Međutim, ako ste pod ugovornom obavezom to neće biti sasvim jednostavno.

Često se operateri grčevito bore da zadrže svoje korisnike pa se iz tog razloga obezbeđuju tako što mobilne telefone koje imaju u svojoj ponudi zaključavaju tj. kodiraju na svojoj mreži.

Ako i Vas ova pojava sputava u slobodnom raspolaganju sopstvenim telefonom, tu je dekodiranje Sony Xperia X Performance da to otkloni.

Doktor Mobil servis će otključati X Performance nakon čega se više neće pojavljivati blokada a telefon će nesmetano raditi u onoj mreži koju budete izabrali.

Informacije o roku i ceni dekodiranja Sony X Performance možete dobiti putem telefona ili ako nas lično posetite. Takođe, ukoliko Vam više odgovara možemo obaviti i daljinsko dekodiranje bez dolaska u servis.

Sony X Performance dekodiranje cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena