Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona omogućava Vam da uređaj koristite sa svakom mobilnom karticom ili brojem na svetu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju dekodiranja Sony Xperia Z1 ili Sony Xperia Z1 compact mobilnog telefona vršimo profesionalno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku (precizniju procenu možete dobiti na licu mesta).

Dekodiranje Sony Xperia Z1, Z1 compactSony Xperia Z1 i Sony Xperia Z1 compact su pametni telefoni premijum kvaliteta izrade, sa IP58 sertifikatom otpornosti na vodu i prašinu, podrškom za 4G (LTE) i izvrsnim Triluminos touchscreen ekranima, od kojih veći na Z1 dolazi sa dijagonalom od 5.0“ u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), dok model Z1 compact ima displej od 4.3 inči u „običnoj“ HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Od ostalih važnih karakteristika tu su OS Android 4.2 (Jelly Bean), četvorojezgarni procesor na 2.2 GHz, 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot), kamere od 2 MP (prednja) i 20.7 MP (primarna, leđna) i integrisane baterije kapaciteta 3000 mAh (na Z1), odnosno 2300 mAh (na Z1 compact).

Dekodiranje Sony Xperia Z1 i Z1 compact

Pametni telefoni su zaključani za korišćenje samo u jednoj određenoj mobilnoj mreži obično ako su uzeti uz ugovor kod nekog od operatera mobilnih usluga, koji uređaje zaključavaju, naravno, da bi klijente što duže zadržali u svojoj mreži.

Takav slučaj je najčešće i sa telefonima nabavljenim kod domaćih operatera mobilne telefonije (MTS, Telenor, VIP) i sa uređajima koji su dobijeni na poklon ili kupljeni iz inostranstva, pa ih u oba slučaja treba dekodirati da bi mogli da se koriste sa karticom ili brojem po slobodnom izboru.

Ovaj problem za Vas ćemo efikasno i kvalitetno rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer ćemo operaciju dekodiranja Sony Xperia Z1 ili Sony Xperia Z1 compact smartfona obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Uslugu otključavanja mobilnog telefona pružićemo Vam i u garantovano najkraćem roku koji realno bude moguć, a on će zavisiti samo od trenutnog broja zahteva u servisu.

Cena dekodiranja Sony Xperia Z1, Z1 compact

Cena otključavanja Sony Xperia Z1 ili Z1 compact mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Ako su Vam potrebne preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, slobodno nam pišite preko formulara u nastavku ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil Vam stoji na raspolaganju i ako Vam, pored dekodiranja Sony Xperia telefona, bude zatrebao servis Sony Xperia mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena