Problem kada na pametnom telefonu ne možete da koristite broj po svojoj želji jer je zaključan na neku mrežu – efikasno i jednostavno možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Uslugu dekodiranja Sony Xperia Z2 ili Sony Xperia Z2 compact mobilnog telefona pružićemo Vam sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po uređaj.

Dekodiranje Sony Xperia Z2, Z2 compactSony Xperia Z2 je pametni telefon odličnog kvaliteta izrade, otporan na vodu i prašinu, a dolazi sa sjajnim Triluminos IPS LCD tačskrin ekranom od 5.2 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Ima četvorojezgarni procesor koji radi na 2.3 GHz, 3 GB RAM memorije, a tu su i 16 GB interne memorije, OS Android 4.4.2 (KitKat), kamere od 20.7 MP (primarna) i 2.2 MP (prednja), kao i integrisana baterija kapaciteta 3200 mAh.

Sony Xperia Z2 compact je nešto manji, ali takođe vrlo kvalitetan pametni telefon sa ekranom dijagonale 4.3 inča u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela) i veoma sličnim, vrhunskim performansama kao njegov veći „brat“ Z2.

Dekodiranje Sony Xperia Z2 i Z2 compact

Zašto se radi dekodiranje mobilnog telefona? Odgovor je jednostavan – da bi mogao da se koristi sa svakom mobilnom karticom i u svakoj državi sveta. Naime, dešava se često da telefon koji je nabavljen uz ugovor kod mobilnih operatera bude zaključan za korišćenje samo u njihovoj mreži, bilo da je u pitanju neki od domaćih (MTS, Telenor, VIP) ili inostranih operatera.

U obe ove varijante telefoni su obično zaključani za korišćenje samo u mreži matičnog operatera i potrebno im je otključavanje da bi bili „oslobođeni“ ovog ograničenja.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovani smo upravo za ovakve situacije, pa ćemo Vaš Sony Xperia Z2 ili Sony Xperia Z2 compact smartfon dekodirati stručno i pouzdano, nakon čega ćete moći da ga koristite sa brojem po sopstvenoj želji.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona izvršićemo sigurno i bezbedno po sam telefon, a maksimalno ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Sony Xperia Z2, Z2 compact

Uslugu otključavanja Sony Xperia Z2 ili Z2 compact mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil pružamo po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite da dobijete konkretnije informacije o ceni ili roku za sprovođenje ove operacije, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa, a možete nam poslati i pisani upit preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored pouzdane usluge dekodiranja Sony Xperia telefona, specijalistički servis Doktor Mobil je tu za Vas i ako Vam zatreba servis Sony Xperia mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena