Da biste svoj pametni telefon koji je zaključan na mrežu nekog mobilnog operatera mogli da koristite sa mobilnom karticom ili brojem po želji, potrebno je da ga prethodno dekodirate. Operaciju dekodiranja Sony Xperia Z3, Z3 compact ili Z3+ pametnog telefona u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Dekodiranje Sony Xperia Z3, Z3 compact i Z3+Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 compact i Sony Xperia Z3+ su vodootporni pametni telefoni finog dizajna i čvrste i kvalitetne izrade, sa Triluminos IPS LCD ekranima osetljivim na dodir od 5.2“ (na modelima Z3 i Z3+) u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), odnosno 4.6“ (na verziji Z3 compact) u „običnoj“ HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Ovi mobilni uređaji imaju i druge sjajne karakteristike – jake Snapdragon procesore sa 3/2 GB RAM memorije, 16/32 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 256 GB, OS Android verzije 4.4.4 (KitKat) ili 5.0.1 (Lollipop), odlične kamere sa senzorima od 20.7 MP (primarna) i 2.2 MP/5.1 MP (selfi), kao i integrisane baterije kapaciteta 3100 mAh (Z3), 2600 mAh (Z3 compact) i 2930 mAh (Z3+).

Dekodiranje Sony Xperia Z3, Z3 compact, Z3+

Mobilni telefoni koji se uz gotovinsko plaćanje kupe u mobil šopovima, naravno, nisu zaključani, ali su uređaji uzeti uz ugovor kod nekog od operatera mobilne telefonije (MTS, Telenor, VIP) obično zaključani i dok se ne dekodiraju ne mogu se koristiti sa brojem nekog drugog operatera.

Takvu situaciju treba očekivati i kod pametnih telefona koji se nabave ili dobiju na poklon iz inostranstva, jer su i oni u velikom broju slučajeva zaključani za korišćenje samo u mreži matičnog operatera.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti vrlo efikasno i jednostavno. Vaše je samo da svoj smartfon donesete kod nas, a naši iskusni serviseri će dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona izvršiti pouzdano i bezbedno.

Specijalističku uslugu otključavanja Sony Xperia Z3, Z3 compact ili Z3+ mobilnog telefona pružićemo Vam u zaista najkraćem mogućem roku, pa ćete moći da ga koristite sa mobilnom karticom ili brojem po sopstvenom izboru.

Cena dekodiranja Sony Xperia Z3, Z3 compact i Z3 plus

Operaciju dekodiranja smartfona Sony Xperia Z3, Z3 compact i Z3+ u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Ako Vam trebaju detaljnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam stoji na raspolaganju i ako Vam, osim dekodiranja Sony Xperia telefona, bude zatrebao pouzdan servis Sony Xperia mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena