Operacija dekodiranja Sony Xperia Z4 tableta je jedna od specijalnosti koju profesionalno vršimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Procedura je vrlo jednostavna – Vi nam donesete svoj uređaj u servis, a naši stručni serviseri ga dekodiraju sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku (zavisi jedino od trenutne gužve u servisu, tačnu procenu ćemo Vam dati na licu mesta).

Dekodiranje Sony Xperia Z4 TabletSony Xperia Z4 Tablet je jedan od najboljih mobilnih uređaja ove vrste na tržištu koji po svojim sjajnim karakteristikama sasvim opravdano pripada premijum klasi. Veoma tanak i sa sertifikatima o otpornosti na vodu i prašinu, stereo zvučnicima i podrškom za 4G (LTE), ovaj tablet dolazi sa odličnim IPS LCD tačskrin ekranom dijagonale 10.1 inči (rezolucija je 2560 x 1600 piksela).

Iznad ekrana se nalazi prednja 5.1 MP kamera, dok se na leđima uređaja nalazi primarna kamera od 8.1 MP sa autofokusom, ali nažalost bez LED blica. Dosta dobru autonomiju u radu ovom tabletu pruža integrisana baterija kapaciteta 6000 mAh.

Što se tiče performansi, za brzo pokretanje i rad OS Android 5.0 (Lollipop) ili 6.0 (Marshmallow) zaslužan je osmojezgarni procesor (4×1.5 GHz i 4×2.0 GHz) ukombinovan sa 3 GB RAM memorije, dok se izdašnih 32 GB memorije za aplikacije i podatke microSD karticom može povećati do čak 256 GB.

Dekodiranje Sony Xperia Z4 Tablet

Dekodiranje ili otključavanje mobilnih uređaja je vrlo korisna operacija koja će Vam omogućiti korišćenje SIM kartice, odnosno broja operatera mobilne telefonije po Vašoj želji i bez ograničenja.

Ovu operaciju potrebno je uraditi na mobilnim uređajima koji su zaključani na mrežu određenog operatera, što je najčešće slučaj sa telefonima i tabletima koji su uzeti uz ugovor, bilo da je u pitanju neki od domaćih ili inostranih provajdera mobilnih usluga.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem rešavamo profesionalno i efikasno, pa ćemo i Vaš Sony Xperia Z4 Tablet otključati sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Ovu uslugu pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti isključivo od trenutnog broja naloga u servisu, a tačnu vremensku procenu Vam možemo dati kada svoj tablet donesete u servis.

Cena dekodiranja Sony Xperia Z4 Tablet

U servisu Doktor Mobil operaciju dekodiranja mobilnih uređaja vršimo po pristupačnoj ceni. Ako biste želeli da dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku potrebnom za otključavanje, izvolite pozovite nas na telefone servisa ili nam pošaljite pisani upit kroz formular u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja tableta

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored opisane usluge, u servisu Doktor Mobil stručno i efikasno vršimo i zamenu baterije na tabletima i mobilnim telefonima, a takođe i dekodiranje Sony Xperia telefona i popravku svih hardverskih i softverskih kvarova u servisu Sony Xperia mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena