• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Sony Xperia Z4 Tablet – zamena baterije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svojim klijentima pruža uslugu pouzdane i efikasne zamene baterije na mobilnim uređajima. To važi i za zamenu baterije na Sony Xperia Z4 tabletu, jer će ovu operaciju tim stručnih servisera koji kod nas rade za Vas obaviti kvalitetno, sigurno i u najkraćem mogućem roku (tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Zamena baterije na Sony Xperia Z4 tabletuSony Xperia Z4 Tablet je vrlo tanak i lako prenosiv uređaj premijum kvaliteta iz višeg cenovnog ranga, sa odličnim stereo zvučnicima, podrškom za LTE (4G brzine mreže) i sjajnim kapacitivnim IPS LCD Triluminos ekranom dijagonale 10.1 inči (rezolucija mu je 2560 x 1600 piksela), otpornim na ogrebotine.

Baterija, koja nam je ovde posebno zanimljiva, na ovom tabletu je integrisana (Non-removable) Li-Po kapaciteta 6000 mAh i nudi prosečnu autonomiju u radu, što je i očekivano s obzirom na veliki ekran tableta.

Izvrsne performanse ovog uređaja čine osmojezgarni procesor (4×1.5 GHz & 4×2.0 GHz) uparen sa 3 GB RAM i 32 GB interne memorije (+ microSD slot), OS mu je Android 5.0 (Lollipop), a kamere, koje korisnicima tableta i nisu od primarnog značaja, imaju 8.1 MP (glavna) i 5.1 MP (sekundarna).

Zamena baterije na Sony Xperia Z4 tabletu

Uređaji većih gabarita sa ogromnim ekranima, kakvi su upravo tableti, zahtevaju i snažnije baterije velikog kapaciteta, ali i one imaju određen vek trajanja i vremenom počinju da slabe, da bi u nekom trenutku toliko dotrajale da više ne mogu pružiti potrebnu autonomiju u radu i moraju se zameniti novim baterijama.

Da je i Vašem mobilnom uređaju potrebna nova baterija primetićete po tome što se postojeća vrlo brzo isprazni (pri nekom prosečnom intenzitetu korišćenja) ili joj je potrebno neuobičajeno mnogo vremena da se potpuno napuni.

Međutim, baterija na ovom tabletu je fabrički integrisana (takozvana neuklonjiva), pa je ne možete promeniti sami, već to za Vas moraju da obave profesionalno obučeni serviseri sa potrebnim alatom i iskustvom, kakvi rade u specijalizovanim servisima mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil.

Zamenu baterije na Sony Xperia Z4 tabletu za Vas ćemo obaviti garantovano bezbedno, pouzdano i sigurno, a maksimalno ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku (precizniju procenu možete dobiti kada svoj uređaj donesete u servis).

Cena zamene baterije na Sony Xperia Z4 tabletu

Uslugu zamene baterije na Sony Xperia Z4 tabletu u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite konkretnije informacije o ceni ili vremenu neophodnom za obavljanje ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Stojimo Vam na raspolaganju i za svaku drugu specijalističku intervenciju koja Vam, pored zamene baterije na tabletu, može zatrebati, jer između ostalog kvalitetno i efikasno radimo i dekodiranje Sony Xperia telefona, rešavanje svih softverskih i hardverskih problema u servisu Sony Xperia mobilnih telefona, kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.