• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Telenor Smart 2 dekodiranje / Alcatel OT-4010x dekodiranje

Za dekodiranje Telenor Smart 2 (Alcatel OT-4010x) mobilnog telefona, obratite se servisu Doktor Mobil. Nalazimo se u Beogradu, gde vam stojimo na raspolaganju u vezi sa bilo kakvim problemom koji imate sa svojim telefonom. Posetite nas i mi ćemo vam rado izaći u susret.

Još jedan pristupačan Android telefon stiže nam iz mobilnog operatera Telenor – Telenor Smart 2, iza koga se zapravo krije Alcatelov model OT-4010x. Kao i prethodni Smart, ovaj uređaj spada u nižu klasu Android telefona, kako po karakteristikama, tako i po ceni. Telenor Smart 2 koristi pomalo zastarelu verziju Androida, 2.3 Gingerbread, što ga čini ne tako konkurentnim u odnosu na jeftinije modele ostalih brendova.

Ipak, ovo je i dalje dobar uređaj za korisnike koji žele jednostavan smart telefon koji poseduje sve one osnovne funkcije koje bi jedan pametan telefon trebalo da ima. Što se fizičkih karakteristika tiče, ljubitelji kompaktnih telefona će se sigurno obradovati; tu je ekran od 3,5 inča, a sam uređaj je relativno malih dimenzija i lako se rukuje. Naravno, kada pričamo o ovom modelu, jedna od najbitnijih stvari jeste cena. Puna cena bez ugovorne obaveze iznosi 12.000 dinara, što je sasvim prihvatljivo za ovu klasu telefona.

telenor smart 2 dekodiranjeTelenor Smart 2 dekodiranje / Alcatel OT-4010x dekodiranje

S druge strane, imamo značajne uštede – ako se kupuje uz neku postpaid tarifu, Telenor Smart 2 je u većini slučajeva moguće kupiti za samo 1 dinar. Ono što je bitno naglasiti jeste da su ovakvi uređaji zaključani na Telenor mrežu. Ako želite da vaš Telenor Smart 2 koristite sa SIM karticama nekog drugog operatera, tada vam je potrebno dekodiranje telefona.

Telenor Smart 2 / Alcatel OT-4010x dekodiranje je jedna od usluga koju vam nudi servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. U našem servisu, osim dekodiranja, nudimo vam širok izbor usluga koje se tiču popravke kako softvera, tako i hardvera telefona. Takođe, možemo vam ubaciti dodatne programe poput GPS navigacije, a pružamo i uslugu spašavanja podataka sa mobilnog telefona (bekap).

Za više informacija i cenu za Telenor Smart 2 / Alcatel OT-4010x dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.