Tesla L8 – zamena ili popravka konektora punjenja u servisu Doktor Mobil

I za tablete, baš kao i za mobilne telefone, veoma je važno da imaju stabilno napajanje električnom energijom, što neće biti moguće ako je na uređaju pokvaren ili oštećen konektor punjenja. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla L8 WiFi tabletu vrši pouzdano, bezbedno i u što je moguće kraćem roku.

Tesla L8 – zamena ili popravka konektora punjenja u servisu Doktor MobilTesla L8 WiFi je tablet pristojnih karakteristika i jednostavnog, ali elegantnog dizajna, sa metalnim kućištem zaobljenih uglova, WiFi povezivanjem (nema SIM), kapacitivnim multitač 8-inčnim IPS touchscreen ekranom HD rezolucije i četvorojezgarnim procesorom na 1.3GHz, sa 1 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do maksimalnih 32 GB).

Radi na operativnom sistemu Android verzije 6.0 (Marshmallow), ima i kamere od 5.0 MP (leđna, sa autofokusom) i 2.0 MP (frontalna), a napaja se, kada mu je sasvim ispravan konektor punjenja, preko baterije kapaciteta 4000 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Tesla L8

Pažljivo rukovanje sa tabletima i mobilnim telefonima preporučuje se upravo da ne bi došlo do neželjenog kvara neke ključne hardverske komponente, kao što je npr. konektor punjenja (napajanja), jer bi u tom slučaju uređaj mogao izgubiti funkcionalnost.

Jedan od takvih problema je i neispravnost ili oštećenje do kojih može dovesti grubo kačenje uređaja na punjač, nagla promena napona na električnoj mreži, prolivanje vode ili neke druge tečnosti po konektorskom ulazu, itd.

Posledica može biti nemogućnost uređaja da normalno i uredno puni svoju bateriju, ali Vam i u takvoj situaciji servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji na raspolaganju za svaku vrstu stručne pomoći.

Profesionalnu dijagnostiku i efikasnu zamenu ili popravku konektora punjenja na Tesla L8 WiFi tabletu obavljamo veoma sigurno, pouzdano i bezbedno, uz poseban trud da ceo postupak bude završen u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla L8 WiFi

Što se tiče cene zamene ili popravke konektora napajanja na Tesla L8 WiFi tabletu, ona je u našem servisu mobilnih telefona povoljna. Ukoliko Vam budu trebale konkretnije informacije o ceni ili roku za rešavanje ovog problema, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored uspešnog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, pouzdano i kvalitetno pruža i brojne druge profesionalne usluge, među kojima su zamena baterije na tabletu i mobilnim telefonima, kompletan servis mobilnih uređaja (sve hardverske i softverske popravke), dekodiranje mobilnih telefona i druge.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button