Srpski meni

Ubacivanje srpskog jezika u mobilni telefon

Za najveći broj telefona koji postoje moguće je dodati ili umesto postojećeg ubaciti srpski jezik odnosno srpski meni u mobilni telefon.

Ipak, postoji i mali broj telefona gde to nije moguće, zato je najbolje da nas pozovete i mi ćemo proveriti da li za vaš mobilni telefon postoje mogućnosti za ubacivanje srpskog menija (sigurno za više od 95% postoji mogućnost).

Pozovite nas

011 / 4022-611

Ova usluga je bilo veoma tražena pre destak godina, kada je dosta telefona dolazilo bez podrške za srpski jezik. To je bilo vreme malih Nokia i tek po nekog smartphona.

Danas većina telefona ima podršku za srpski jezik. Ako imate android telefon bez srpskog jezika probajte da instalirate neku od aplikacija sa Google Play stora koje mogu da pomognu.

Poznata aplikacija je More Locale ili jednostavno tražite Locale u pretrazi na Play prodavnici i probajte neku od ponuđenih mogućnosti.

srpski jezik na mobilnom

Ugradnja srpskog menija u mobilni telefon je bezbedna i uglavnom kratko traje, ali postoje i mobilni telefoni kod kojih je prilikom ubacivanja srpskog jezika potrebna reinstalacija sofvera.

U tom slučaju telefon malo duže ostaje u servisu, najčešće jedan dan, o čemu ćete uvek biti obavešteni.

Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo koje pitanje, na raspolaganju smo svakog radnog dana od 9 do 19 časova, osim nedelje.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Call Now Button