Kada Vam se ošteti ili slomije ekran na pametnom telefonu, najsigurnije je da se javite profesionalnom servisu koji taj, ne baš naivan kvar na mobilnom uređaju, može da otkloni pouzdano i efikasno. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu ekrana na Wiko Lenny 2 pametnom telefonu za Vas možemo obaviti sigurno i vrlo bezbedno.

Zamena ekrana na Wiko Lenny 2 u servisu Doktor MobilWiko Lenny 2 je po ceni dosta pristupačan model pametnog telefona u Evropi sve popularnijeg francuskog brenda, sa klasičnim dizajnom i kapacitivnim 5.0-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom rezolucije 480 x 854 piksela.

Uz podršku za Dual SIM, ovaj smartfon poseduje četvorojezgarni procesor koji radi na 1.3 GHz, skromnih 768 MB RAM memorije i 4 GB interne (ona se microSD memorijskom karticom može povećati do 64 GB). OS mu je Android 5.1 (Lollipop), kamere od 5 MP (glavna, sa LED blicem) i 2 MP (selfi), dok mu autonomiju u radu pruža izmenjiva baterija kapaciteta 1800 mAh.

Zamena ekrana na Wiko Lenny 2

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za uspešno i pouzdano rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na mobilnim telefonima, a jedna od najčešćih intervencija je upravo zamena oštećenog displeja na pametnom telefonu.

Do ovog kvara uglavnom dolazi kada se telefon ispusti na neku tvrđu podlogu (npr. asfalt, beton, kamen), a manifestuje se tako što LCD telefona ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je staklo napuklo. Tada se mora pristupiti zameni, odnosno ugradnji novog ekrana na mobilni uređaj.

Naravno, ako LCD normalno daje sliku (u svim delovima ekrana), a samo ne radi touchscreen ili je puklo staklo, onda bi mogla da se uradi zamena touchscreen-a na Wiko Lenny 2 telefonu.

Operaciju zamene ekrana na Wiko Lenny 2 mobilnom telefonu naš stručan i iskusan serviserski tim za Vas će obaviti sigurno, kvalitetno i potpuno bezbedno, uz poseban trud da čitav postupak bude gotov u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Wiko Lenny 2

Uslugu zamene displeja na Wiko Lenny 2 smartfonu u našem servisu pružamo po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam potrebni konkretniji podaci o ceni ili o roku za zamenu ekrana, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete kroz formular koji ćete videti u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svojim klijentima, pored pomenute zamene ekrana, uspešno i kvalitetno pruža i usluge zamene touchscreen ekrana, zamene stakla, dekodiranja ili otključavanja telefona, zamene baterije na mobilnim telefonima i druge specijalističke usluge.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena