• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Nokia Asha 201 dekodiranje

Ako imate mobilni telefona Nokia Asha 201 koji je zaključan na neku mrežu, tj. može se koristiti samo na jednoj mreži na primer Telenor, MTS ili VIP, možete dekodirati ili otključati vaš telefon u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Nokia Asha 201 dekodiranje najčešće traje jedan dan.

Takođe vršimo i servis Nokia telefona, radimo sve popravke na hardveru i softveru Nokia telefona.

U ponudi kompanije Nokia izdvajaju se telefoni iz Asha kolekcije, koji obuhvataju modele iz tzv. budžetske klase, koji koriste fabrički operativni sistem Series 40. Ovi telefoni namenjeni su kupcima koji žele jeftiniji uređaj, ali sa dodatnim pogodnostima koji se mogu naći u smart telefonima.

Nokia Asha 201 dekodiranjeJedan od takvih modela je i Asha 201, telefon sa QWERTY tastaturom, i velikim izborom različitih boja kućišta koje će se pre svega dopasti mlađoj populaciji. Nokia je takođe ponudila i model Asha 200, koji predstavlja identičan model, ali sa mogućnošću korišćenja 2 SIM kartice istovremeno.

Za cenu od oko 70 evra, ovaj telefon nudi prilično dobre karakteristike za jedan telefon iz budžet klase. Kada govorimo o kupovini preko mobilnih operatera, tu je situacija još bolja. Kod Vip i Telenor mreže, Asha 201 je dostupan već od 1 dinar, i to u većini tarifnih profila. Ipak, takav telefon ima ograničenu upotrebu van tih mreža, jer je on zaključan.

Nokia Asha 201 dekodiranje

Da biste koristili vaš Nokia Asha 201 mobilni telefon sa bilo kojom mrežom, potrebno vam je dekodiranje Nokia telefona. U prilici smo da vam ponudimo ovu uslugu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Dodatna pogodnost je ta da ako niste u mogućnosti lično da dođete do našeg servisa, vaš telefon možete nam poslati i kurirskom službom.

Nokia Asha 201 dekodiranje je procedura pomoću koje vaš telefon dobija punu funkcionalnost po pitanju rada na svim mrežama, baš kao i skuplja maloprodajna verzija. Dekodiranje ni u kom pogledu ne menja osobine samog telefona, ono jednostavno skida blokadu postavljenu od strane mobilnog operatera.

Nokia telefoni se mogu otključati samo u servisu, morate doći ili nam poslati telefon da iz njega isčitamo potrebne podatke da bismo ga otključali za sve mreže.

Za više informacija i cenu za Nokia Asha 201 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.