Xiaomi Mi 3W – zamena ekrana

Polomljen ili na drugi način oštećen ekran pametnog telefona za svakoga, naravno, predstavlja popriličan problem, ali ga naši stručno obučeni i iskusni serviseri u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona u Beogradu rešavaju vrlo kvalitetno i pouzdano. Zamenu ekrana na Xiaomi Mi 3W mobilnom telefonu kod nas možete obaviti sigurno, efikasno i sasvim bezbedno.

Zamena ekrana na Xiaomi Mi 3W u servisu Doktor MobilXiaomi Mi 3 je pametni telefon elegantnog dizajna (nalik na Nokia Lumia modele) u jednodelnom polikarbonatnom kućištu sa blago zaobljenim bočnim i ravnim gornjim i donjim ivicama. Ima kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran od 5.0 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela) koji je zaštićen Gorilla Glass 3 tehnologijom.

Operativni sistem Android 4.3 (Jelly Bean) radi pokretan četvorojezgarnim procesorom na 2.3 GHz uparenim sa 2 GB RAM memorije, a tu je i 16/64 GB interne memorije za skladištenje podataka, kamere od 13 MP (primarna, sa autofokusom i dvostrukim LED blicem) i 2 MP (prednja), kao i integrisana baterija kapaciteta 3050 mAh.

Zamena ekrana na Xiaomi Mi 3W

U slučaju da Vam se desi da svoj smartfon ispustite na čvrstu podlogu i pri tome dođe do oštećenja displeja tako što je napuklo ili puklo staklo, tačskrin ne reaguje na dodir ili displej ne prikazuje sliku kako treba – taj kvar može se popraviti zamenom oštećenog ekrana novim.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu imamo veliko iskustvo i savremene alate koji nam omogućavaju da zamenu ekrana na Xiaomi Mi 3W pametnom telefonu izvršimo efikasno, profesionalno i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po mobilni uređaj).

Operaciju zamene polomljenog displeja uradićemo sigurno, pouzdano i u zaista najkraćem mogućem roku koji realno bude moguć (tačniju procenu možete dobiti kada smartfon donesete na popravku).

Cena zamene ekrana na Xiaomi Mi 3W

Sama cena zamene displeja na Xiaomi Mi 3W smartfonu u Doktor Mobil servisu je povoljna. Ako biste voleli da imate preciznije informacije o ceni ili vremenskom roku za realizaciju ove usluge, možete nas pozvati na telefone servisa ili nam pisati preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Imajte u vidu da je naš stručni tim uvek tu za Vas i slobodno nam se obratite ako Vam zatreba otklanjanje bilo kog hardverskog ili softverskog kvara na pametnom telefonu (servis Xiaomi telefona), dekodiranje mobilnih telefona ili možda zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button