• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Xiaomi Redmi 3 i 3s – zamena ekrana

Ako se i Vi nalazite među vlasnicima pametnih telefona kojima se dogodilo da polome ili nekako drugačije oštete ekran na svom mobilnom uređaju – ništa ne brinite – tu je za Vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da pouzdanom zamenom displeja na Xiaomi Redmi 3 ili Xiaomi Redmi 3s smartfonu taj problem reši kvalitetno, efikasno i vrlo bezbedno.

Zamena ekrana na Xiaomi Redmi 3 i 3s u servisu Doktor MobilXiaomi Redmi 3 i Xiaomi Redmi 3s su pametni telefoni jednostavnog i elegantnog dizajna koji se mogu kupiti po prilično povoljnoj ceni. Njihovi veoma dobri kapacitivni IPS LCD touchscreen ekrani imaju dijagonalu od 5.0 inča i rezoluciju 720 x 1280 piksela (HD).

Ove Android uređaje (instalirana je verzija 5.1 Lollipop na Redmi 3 i 6.0.1 Marshmallow na Redmi 3s), pored podrške za Dual SIM, odlikuju osmojezgarni procesor ukombinovan sa 2 GB RAM memorije, 16 GB interne memorije za podatke i aplikacije (plus microSD slot do 256 GB), kamere od 13 MP (glavna, sa faznim autofokusom i LED blicem) i 5 MP (selfi), kao i integrisana baterija kapaciteta 4100 mAh.

Zamena ekrana na Xiaomi Redmi 3 i 3s

Kada se mobilni telefon ispusti na neku tvrđu podlogu ili pretrpi direktan udarac u displej, dosta je velika šansa da mu se tom prilikom polomi staklo, tačskrin prestane da reaguje na dodir ili da LCD ne prikazuje normalno sliku.

Ako se i Vama dogodilo nešto slično, nažalost, po svoj prilici je na uređaju trajno oštećen ekran i moraće da se zameni novim da bi mobilni telefon ponovo bio potpuno ispravan.

Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj ne baš mali problem za svakog vlasnika pametnog telefona rešavamo vrlo pouzdano i garantovano kvalitetno.

Uslugu zamene ekrana na Xiaomi Redmi 3 ili Xiaomi Redmi 3s mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno i bezbedno (bez rizika po uređaj), a posebno ćemo se potruditi da čitav postupak završimo u što kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Xiaomi Redmi 3 i 3s

Što se tiče cene zamene displeja na Xiaomi Redmi 3 i Xiaomi Redmi 3s pametnom telefonu, ona je u našem servisu povoljna. Za dodatne podatke o ceni ili roku za zamenu ekrana možete nam pisati preko forme u sledećem odeljku ovog teksta ili nas jednostavno pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi da uspešno i kvalitetno reši svaki hardverski ili softverski problem na pametnom telefonu, a među našim najzastupljenijim uslugama nalaze se dekodiranje mobilnih telefona, kompletan servis mobilnih uređaja svih poznatih proizvođača, kao i zamena baterije na mobilnim telefonima.