Zamena baterije na Alcatel 3X  je još jedna u nizu rutinskih intervencija u našoj klinici za mobilne telefone.

Naš servis Doktor Mobil brzo i povoljno menja bateriju na Alcatel telefonima kao i na ostalim modelima svih brendova.

Možete nas posetiti ili pozvati i zakazati servis ako Vam je potrebna bilo koja druga popravka na smartfonu.

Postoji i mogućnost slanja telefona kurirskom službom na našu adresu, ako niste iz Beograda ili Vam tako više odgovara.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Alcatel 3X baterija

alcatel 3x zamena baterije

Alcatel 3X ima Li-Polymer bateriju kapaciteta 3000 mAh. Ona bez problema može podržati 15 h razgovora, pri upotrebi 3g mreže.

Ako najviše vremena provodite surfujući po internetu, baterija će Vam pružiti oko 13 h pretrage dok muziku neprestano možete slušati više od 65 sati.

Za razliku od većine modela ovog brenda na kojima korisnici mogu sami menjati bateriju, baterija Alcatel 3X je integrisana tj. neodvojiva.

Kada je vreme da se baterija Alcatel 3X zameni?

Kada je baterija Alcatel 3X dotrajala, ona se može neprimetno trošiti i ne davati nikakve naznake, dok odjednom ne izazove to da korišćenje telefona postane gotovo nemoguće.

Tada će se baterija Alcatel 3X brzo istrošiti, pa se možete naći u situaciji da se Vaš telefon nedugo nakon dopunjavanja potpuno isprazni i zatim i ugasi.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Pokvarena baterija Alcatel 3X može imati i problema pri punjenju. Ako Vam se telefon puni duže nego inače ili ne dostiže kapacitet od 100%, to su jasni znaci kvara ili oštećenja baterije.

Baterija se ne mora uvek pokvariti da bi izazvala slične situacije. Može joj jednostavno samo proći životni vek, pre ili kasnije, u zavisnosti od raznih faktora.

Kada se to desi, posetite servis Doktor Mobil i prepustite nam da zamenimo bateriju Vašeg Alcatel 3X i otklonimo smetnje izazvane njenim neispravnim radom.

Zamena baterije na Alcatel 3X

zamena baterije alcatel 3x

Zamena baterije Alcatel 3X je intervencija koju bi trebalo da obavite u stručnom servisu koji ima dovoljno iskustva sa ovakvim stvarima. Zašto?

Zato što je baterija Alcatel 3X integrisana i postupak zamene nije ni nalik zameni baterija na starijim modelima telefona koje ste mogli menjati sami.

Posetite Doktor Mobil servis gde ćemo za Vas povoljno i u najkraćem mogućem roku izvršiti zamenu baterije na Alcatel 3X.

Nakon zamene ćete opet moći da se oslonite na Vaš smartfon, bez bojazni da će se isprazniti brže nego što treba ili da ćete bespotrebno gubiti vreme na dopunjavanje.

Informacije o ceni i roku zamene baterije na Alcatel 3X možete dobiti pozivom na jedan od ponuđenih brojeva ili slanjem poruke preko kontakt forme.

I slobodno posetite naš servis u Beogradu i raspitajte se o svemu što Vas zanima.

Alcatel 3X zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena