Zamena baterije Alcatel 5 rešiće sve probleme izazvane neispravnom ili istrošenom baterijom telefona.

Servis Doktor Mobil pouzdano menja bateriju Alcatel 5 i svih ostalih modela telefona, pa nas slobodno kontaktirajte ukoliko Vam je to potrebno.

Tu smo da popravimo i bilo koji drugi kvar na smartfonu jer su Vam na raspolaganju sve hardveske i softverske usluge.

Ako niste iz Beograda možete nam poslati telefon nekom od kurirskih službi i obaviti svaku intervenciju iz komfora Vašeg doma.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Alcatel 5 baterija

zamena baterije alcatel 5

Baterija Alcatel 5 smartfona je integrisana i ima kapacitet 3000 mAh. Ne poseduje sistem brzog punjenja.

Uzimajući u obzir sve komponente ovog telefona, baterija je poprilično razočarala u svojoj izdržljivosti. Iako će podržati oko 13 h surfovanja internetom, zahtevnije aplikacije će je potpuno isprazniti.

Pri intenzivnoj upotrebi će telefonu biti potrebno dopunjavanje i pre kraja dana, ali battery saver opcija koju poseduje to može odložiti.

Kvar baterije Alcatel 5

Pokvarena baterija Alcatel 5 može Vam ograničiti upotrebu smartfona i bespotrebno oduzeti vreme. Iznova će tražiti dopunjavanje i otežati i osujetiti Vaše planove.

Navešćemo neke od simptoma neispravne baterije. Najčešći od njih je brzo pražnjenje baterije Alcatel 5 i predstavlja izuzetno iritantan problem koji će izazivati konstantnu brigu o izdržljivosti uređaja.

Sporo dopunjavanje Alcatel 5 ili nemogućnost dostizanja 100% kapaciteta su takođe vrlo nelagodne situacije u kojima će Vam biti potrebna čitava večnost dok ne skinete uređaj sa punjača.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Uzroci oštećenja baterije Alcatel 5 mogu biti brojni, od ljudskog faktora do softverskih problema ali nezavisno od toga, svaka baterija ima svoj životni vek i nakon isteka tog vremena će početi da izaziva probleme.

Kada do toga dođe, nemojte dozvoliti da Vam neispravna baterija upravlja dragocenim vremenom i ometa svakodnevne navike, već nas posetite i prepustite nam zamenu baterije na Alcatel 5.

Ipak, pre bilo kakve popravke je potrebno uraditi detaljnu analizu a tek nakon toga i pristupiti sanaciji problema jer nekad kvar može doći od drugih komponenti na uređaju.

Zamena baterije na Alcatel 5

Zamena baterije Alcatel 5 u servisu Doktor Mobil otkloniće sve smetnje da se baterija normalno dopuni i sprečiti njeno neosnovano trošenje. Vaš telefon će ponovo biti spreman za svaki izazov i zadatak koji mu poverite.

Baterija Alcatel 5 je integrisana! To znači da zamena nije nimalo jednostavna ukoliko nemate dovoljno znanja i iskustva u ovoj oblasti.

Ne preporučujemo da sami pokušavate da je menjate jer potencijalna šteta koju možete prouzrokovati na Vašem telefonu može biti veća od cene zamene baterije u našem servisu.

Zato posetite Doktor Mobil koji ima sve što je potrebno da se obavi pouzdana zamena baterije Alcatel 5. Ova intervencija se takođe izvršava i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Informacije o ceni i roku zamene baterije Alcatel 5 dostupne su Vam putem brojeva telefona a uvek nas možete i lično posetiti i raspitati se o svemu što Vas zanima.

Alcatel 5 zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena