Zamena baterije HTC Desire 820G+ i 820S – servis Doktor Mobil u Beogradu

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno rešavamo brojne probleme na pametnim telefonima, a jedan od najčešćih je dotrajala ili neispravna integrisana baterija na uređaju. Naš stručan serviserski tim operaciju zamene baterije na HTC Desire 820S ili HTC Desire 820G+ pametnom telefonu vrši sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Zamena baterije HTC Desire 820G+ i 820S – servis Doktor Mobil u BeograduHTC Desire 820S i HTC Desire 820G+ su elegantno dizajnirani i kvalitetno izrađeni mobilni telefoni sa podrškom za Dual SIM, odličnim zvučnicima i prostranim 5.5-inčnim IPS LCD ekranima osetljivim na dodir u HD rezoluciji (model 820S ima i podršku za 4G).

Pokreću ih osmojezgarni procesori maksimalne brzine 1.7 GHz, ukombinovani sa 2, odnosno 1 GB RAM memorije, a tu je i 16 GB skladišnog prostora koji se microSD memorijskom karticom može proširiti do 32 GB. OS im je Android 4.4.4 (KitKat), a za fotografije i video zapise na raspolaganju su Vam kamere od 13 MP (glavna, sa autofokusom, LED blicem, kao i panorama i HDR funkcijama) i 8 MP (sekundarna).

Za stabilnu autonomiju u radu ovih mobilnih uređaja zadužene su integisane (Non-removable) Li-Po baterije istovetnog kapaciteta od 2600 mAh.

Zamena baterije na HTC Desire 820G+, 820S

Pošto svaka baterija na mobilnom telefonu ima određeni vek trajanja, ako primetite da se neuobičajeno sporo puni, a jako brzo isprazni, trebalo bi da je što pre zamenite novom kako biste uređaju obezbedili nesmetano i uredno napajanje energijom.

S obzirom da mnogi pametni telefoni imaju fabrički integrisane ili „neuklonjive“, kako se još nazivaju, baterije (takve su upravo i na modelima Desire 820S i 820G+), za njihovu bezbednu zamenu će Vam biti potrebna profesionalna pomoć, pa se slobodno obratite našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Uslugu zamene baterije na HTC Desire 820S ili HTC Desire 820G plus mobilnom telefonu pružićemo Vam veoma sigurno, pouzdano i u najkraćem roku koji bude moguć.

Cena zamene baterije na HTC Desire 820S i 820G+

Cena zamene baterije na HTC Desire 820S i HTC Desire 820G+ smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je pristupačna. U slučaju da Vam budu neophodne dodatne informacije o ceni ili roku za obavljanje ove intervencije, možete nam pisati preko forme u nastavku ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite uvereni da je specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas i svakako nam se javite i ako Vam, osim uspešne i efikasne zamene baterije na mobilnom telefonu, bude zatrebalo i dekodiranje HTC telefona ili servis HTC mobilnih telefona (pouzdano otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog proizvođača).