Zamena baterije HTC U Play je još jedna od usluga koju možete dobiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Ne dozvolite da Vam baterija telefona skraćuje dan, obratite nam se za pomoć i dopustite nam da izađemo u susret Vašem problemu.

Posetite naš servis i na licu mesta se uverite u naše znanje.

Za sve nedoumice koje imate možete nas kontaktirati na jedan od ponuđenih brojeva, a kao mogućnost Vam nudimo i popravke bez Vašeg dolaska, jednostavnim slanjem oštećenog telefona preko bilo koje kurirske službe.

Pozovite nas

011 / 4022-611

HTC U Play baterija

htc u play zamena baterije

Kompanija HTC nije se baš pretrgla kada je u model U Play ugradila prosečni Android 6.0 Marshmallow operativni sistem. Po svemu sudeći, HTC U Play samo je prelazan izbor ka nekim usavršenijim modelima iz iste klase.

MediaTek MT6755 čipset, poznat i kao Helio P10, sačinjen je od procesora sa po 4 A53 jezgra od 2.0 GHz i 1.1 GHz. Kao prednost svakako treba istaći 3 GB RAM memorije.

Neprikosnoveni adut HTC U Play-a, kao i svakog drugog HTC modela, jeste njegov LCD ekran od 5.2 inča, rezolucije 1920 x 1080 piksela, sa gustinom od 428 ppi što je, kad je oštrina u pitanju, za sve pohvale.

HTC U Play pokreće Li-Po 2500 mAh baterija, koja, i pored slabijeg kapaciteta, uz pomoć softvera postiže korektan rezultat.

Zahvaljujući USB-type-C punjaču od 10W baterija HTC U Play-a može da se napuni 0-100% za nekih 80-ak minuta, što je, priznaćete, više nego dobro vreme.

Oštećena baterija HTC U Play

Neispravna baterija može da izbaci iz ravnoteže i najvećeg flegmatika. Poražavajuća je okolnost kad nas telefon izda u trenutku kada nam je najpotrebniji.

Sporo punjenje, brzo pražnjenje ili potpuna nemogućnost napajanja sigurni su znaci da je bateriji potrebna zamena.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Kvalitetna i jaka baterija od posebnog je značaja za HTC U Play, jer baterija ovog modela ionako kuburi sa snagom.

Zato, da biste sačuvali svoje živce na vreme zamenite oštećenu bateriju Vašeg HTC U Play, a Doktor Mobil servis je pravo mesto za to.

Zamena baterije HTC U Play

zamena baterije htc u play

Baterija koju koristi HTC U Play je integrisana, zbog čega je u njenoj zameni potrebno učešće stručnog lica.

Amaterizam, kao i korišćenje neadekvatnog alata, prilikom zamene baterije HTC U Play može prouzrokovati ozbiljno oštećenje na samom telefonu.

Doktor Mobil servis kao zalog nudi svoje dugogodišnje iskustvo, stručan tim servisera i visoko profesionalnu etiku.

Ukoliko više ne želite da trošite vreme na stalno dopunjavanje telefona, posetite nas i ekspresno rešite problem sa neispravnom baterijom.

HTC U Play zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena