Imate problema sa baterijom na Vašem HTC U11 telefonu ? Zamena baterije povratiće izgubljenu snagu Vašem telefonu.

Doktor Mobil servis vrši sve vrste popravki mobilnih telefona, kao i zamene njihovih dotrajalih i uništenih elemenata za koje se koriste provereno najkvalitetniji rezervni delovi.

Posetite nas i rešite sve probleme sa svojim HTC U11 ili nas kontaktirajte putem nekog od ponuđenih brojeva i iznesite svoje nedoumice.

Ukoliko ne živite u Beogradu ili iz nekog razloga niste u mogućstvu da nas posetite možete poslati svoj telefon preko bilo koje kurirske službe, a mi ćemo Vam po obavljenom poslu vratiti telefon istim putem.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  HTC U11 baterija

  htc u11 zamena baterije

  HTC U11 koristi bateriju sa kapacitetom od 3000 mAh.

  Baterija ove snage može održati Vaš U11 u naponu do 25 sati ako vodite razgovore u 3G i 4G mrežama, dok u režimu mirovanja ima vreme rada do 14 dana.

  Uz blaže opterećenje ekran HTC U11 može da izdrži 5-7 sati rada, dok je, kada su u pitanju veća opterećenja, poput stalne veze preko 3G/4G ili reprodukcije muzičkih sadržaja, aktivno vreme rada ekrana 3-3.5 sati.

  Tokom nekih testova na HTC-u U11 primećeno je da se baterija brže prazni van velikih gradova, zbog čega je potrebno češće dopunjavanje. Lošiji kvalitet mreže brže prazni 3000 mAh bateriju.

  HTC U11 podržava QC 3.0 standard za brzo punjenje, koji bateriji omogućava snagu od 45% za nekih 30 minuta punjenja, dok se maksimalnih 100% postiže za 1 h i 45 min. punjenja.

  Ukoliko se neki od parametara kod Vašeg uređaja drastično razlikuje od gore navedenog, to je siguran znak da je bateriji Vašeg HTC U11 potrebna zamena.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   HTC U11 oštećena baterija

   Ukoliko su se javile nepravilnosti u radu baterije Vašeg HTC U11 prvo što treba da uradite je da proverite mrežu. Loša mreža ponekad zna da bude samo lažna uzbuna.

   Ako je mreža odgovarajuća a baterija Vašeg U11 i dalje neuobičajeno brzo gubi snagu i prazni se, ili, u najgorem slučaju, uopšte ne reaguje kada se prikači na adapter za punjenje, vreme je da posetite Doktor Mobil servis.

   Zamena baterije HTC U11

   zamena baterije htc u11

   U trenutku kada donesete HTC U11 sa oštećenom baterijom u naš servis, prvo obavljamo detaljan pregled sa ciljem da otkrijemo uzrok kvara.

   Ponekad, za neispravnu bateriju može biti kriv neodgovarajući punjač, ponekad je to vlaga ili preterana izloženost suncu… Faktori su mnogobrojni.

   Nakon što ustanovimo ko je glavni krivac, što je bitno kako bi se ponovni kvar sveo na minimum, pristupamo sanaciji glavnog problema.

   Nova baterija osvežiće Vaš HTC U11, a Vama vratiti osmeh na lice.

   HTC U11 zamena baterije cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena