Zamena baterije na Alcatel 3 je servisna intervencija koja se obavlja u slučaju da je baterija dotrajala ili je na bilo koji način postala neispravna.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pouzdano menja bateriju na svim Alcatel modelima kao i modelima ostalih poznatih brendova.

Ako imate bilo koji drugi problem na Vašem smartfonu, pozovite nas ili posetite se jer obavljamo sve vrste popravki.

Ako niste iz Beograda možete nam poslati telefon kurirskom službom po izboru i tako obaviti svaku intervenciju bez dolaska u servis.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Alcatel 3 baterija

zamena baterije alcatel 3

Alcatel 3 je smartfon atraktivnog izgleda i pristojnih karakteristika za čiju autonomiju u radu je zadužena integrisana baterija kapaciteta 3500 mAh.

Osmojezgarni procesor i ekran relativno niske rezolucije dodatno doprinose tome da baterija postojano izdrži čak 18 h razgovora u 3g mreži, 15 h web-surfovanja, 76 h muzičke plejliste i opšti stand-by od oko 120 h.

Nažalost, velika zamerka je odsustvo brzog punjenja, pa mnogi korisnici smatraju da je u današnje vreme neprihvatljivo da se uređaj dopunjava do 100% za tek 4 ipo sata.

Neispravna baterija Alcatel 3

Da bi baterija ovog smartfona opravdala brojke sa testa izdržljivosti, ona mora biti potpuno ispravna. U suprotnom, njena izdržljivost može znatno opasti, čak ne dostići ni polovinu tih vrednosti.

Neispravna baterija Alcatel 3 nastaće kao posledica brojnih stvari. Nije važno da li je u pitanju nepravilno dopunjavanje, rad aplikacija u pozadini koje će joj skratiti životni vek, izloženost ekstremnim temperaturama…

Važno je samo to da će Vam posledice svih tih nepravilnosti doneti poteškoće u radu i znatno skratiti vreme korišćenja smartfona tj. njegovu izdržljivost.

Pozovite nas

011 / 4022-611

U najvećem broju slučajeva se nećete odvajati od punjača i tražićete svaku slobodnu priliku da dopunite telefon jer nikad nećete moći da predvidite koliko će baterija Alcatel 3 brzo da se isprazni.

S obzirom da ovaj smartfon nema brzo punjenje i da mu je potrebno dosta vremena da se dopuni, sporo punjenje Alcatel 3 nastalo usled neispravnosti baterije će dodatno produžiti to vreme.

Kada nastanu ovakvi problemi, krajnji rezultat toga je da više nećete moći da se oslonite na Vaš telefon niti da planirate Vaše vreme.

Zamena baterije Alcatel 3

alcatel 3 zamena baterije

Zamena baterije Alcatel 3 je jedino rešenje koje će otkloniti svaku neprijatnu situaciju izazvanu kvarom baterije.

Na taj način neispravna baterija koja se uklanja sa sobom nosi sve probleme brzog pražnjenja ili sporog dopunjavanja, a telefon se ponovo vraća u ispravno stanje.

Baterija Alcatel 3 je integrisana što znači da Vam je za njenu zamenu potrebna asistencija stručnog servisa mobilnih telefona Doktor Mobil.

Mi ćemo zameniti bateriju Vašeg telefona pouzdano i u najkraćem mogućem roku, i zato nema razloga da odlažete ovu intervenciju.

Informacije o ceni i roku zamene baterije na Alcatel 3 dostupne su putem telefona ili kontakt forme na dnu teksta, a uvek možete i posetiti naš servis u Beogradu i otkloniti sve nedoumice.

Alcatel 3 zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena