Zamena baterije na Alcatel Idol 3 4.7 – servis Doktor Mobil u Beogradu

Mnoge probleme na mobilnom telefonu možete rešiti vrlo jednostavno i po povoljnoj ceni, što važi i za zamenu baterije na Alcatel OT-6039 Idol 3 (4.7) pametnom telefonu, profesionalnu operaciju koju ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas obaviti pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku (precizniju procenu možete dobiti na licu mesta).

Zamena baterije na Alcatel Idol 3 4.7 – servis Doktor Mobil u BeograduAlcatel Idol 3 (4.7) je interesantan mobilni telefon kvalitetne izrade i nevelikih gabarita, koji poseduje vrlo solidan 4.7-inčni IPS LCD touchscreen ekran u HD rezoluciji, četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz u kombinaciji sa 1.5 GB sistemske RAM memorije i 8 ili 16 GB (na Dual SIM verziji) skladišnog prostora, proširivog microSD memorijskom karticom do maksimalnih 256 GB).

Radi na operativnom sistemu Android 5.0.2 (Lollipop), a za fotografije i video zapise na raspolaganju su Vam kamere od 13 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP (frontalna). Što se tiče napajanja, posebno bitnog za temu ovog teksta, autonomiju u radu ovom uređaju daje integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 2000 mAh.

Zamena baterije na Alcatel OT-6039 Idol 3 4.7

Mobilni uređaj na kojem je otkazala ili dotrajala baterija (teško i sporo se puni, a jako brzo isprazni) ne može normalno da radi, pa bi taj problem trebalo što pre otkloniti i tako mu omogućiti punu funkcionalnost.

Jedino što „mali problem“ u tome može da predstavlja činjenica da ovaj model ima fabrički integrisanu (tzv. „neuklonjivu“) bateriju koje se ne mogu lako i bezbedno menjati „u kućnim uslovima“, ali zato je tu specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će taj posao za Vas uraditi pouzdano i efikasno.

Stručnu uslugu zamene baterije na Alcatel One Touch 6039 Idol 3 4.7 mobilnom telefonu naši iskusni serviseri pružiće Vam garantovano sigurno i bezbedno (bez rizika po smartfon), uz poseban trud da ceo proces bude gotov u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene baterije na Alcatel One Touch Idol 3 (4.7)

U našem servisu mobilnih telefona cena zamene baterije na Alcatel 6039 One Touch Idol 3 4.7 smartfonu je pristupačna. Slobodno nas možete pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati preko formulara koji ćete pronaći u narednom odeljku ovog teksta ako Vam zatrebaju konkretnije informacije, bilo o ceni ili o roku za zamenu baterije.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Opisana operacija zamene baterije na mobilnom telefonu, samo je jedna od brojnih specijalističkih intervencija koje uspešno i efikasno vršimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer pouzdano i kvalitetno radimo i dekodiranje Alcatel telefona i servis Alcatel mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog proizvođača).