Svaki mobilni telefon stabilnije i pouzdanije radi ako ima potpuno ispravnu i funkcionalnu bateriju, zbog čega je, ako primetite da je dotrajala, što pre treba zameniti novom. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene baterije na Alcatel OT-6030 Idol pametnom telefonu vršimo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena baterije na Alcatel One Touch Idol – Doktor MobilAlcatel One Touch Idol je pametni telefon solidnog kvaliteta izrade i povoljne cene. Tanak i lagan (109 g), ovaj uređaj dolazi sa IPS LCD ekranom osetljivim na dodir od 4.66 inči, a integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija ima kapacitet od 1800 mAh i pruža mu relativno dobru autonomiju u radu.

Dual-core procesor maksimalnog radnog takta 1.0 GHz radi uz podršku 1 GB RAM memorije, dok je za podatke i aplikacije opredeljeno 4 GB interne memorije (+ microSD slot). Operativni sistem mu je Android 4.1 (Jelly Bean), a kamere sa senzorima od 2 MP (prednja) i 8 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem).

Zamena baterije na Alcatel OT-6030 Idol

Ako primetite da je baterija na Vašem mobilnom telefonu dosta oslabila ili čak potpuno dotrajala, a to ćete najlakše ustanoviti po tome što se veoma brzo isprazni, a neuobičajeno dugo puni, toplo Vam preporučujemo da je odmah zamenite novom kako bi uređaj imao stabilno i uravnoteženo napajanje.

Pošto ovaj model pametnog telefona, kao i mnogi savremeni mobilni uređaji, ima fabrički integrisanu (često se kaže i „neuklonjivu“) bateriju koju ne možete promeniti sami, izvolite dođite u naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil da tu operaciju za Vas obavimo sigurno i bezbedno (bez rizika po uređaj).

Uz veliko iskustvo i sofisticirane alate, naši stručno obučeni serviseri će zamenu baterije na Alcatel One Touch Idol mobilnom telefonu izvršiti efikasno i sasvim pouzdano, a maksimalno ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Alcatel 6030 One Touch Idol

Cena zamene baterije na smartfonu Alcatel 6030One Touch Idol u našem servisu je pristupačna. U slučaju da su Vam neophodne detaljnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, možete nam pisati preko formulara u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Kao što efikasno i pouzdano radimo zamenu baterije na mobilnom telefonu, profesionalni servis Doktor Mobil će Vam uspešno i kvalitetno pružiti i usluge dekodiranja Alcatel telefona i servisa Alcatel mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na Alcatel smartfonima).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena