Modeli pametnih telefona koji su izrađeni u jednodelnom kućištu ne mogu se otvarati „u kućnim uslovima“, zbog čega je prilikom zamene baterije na uređaju potrebno da se obratite specijalizovanom servisu mobilnih telefona. U servisu Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene baterije na Alcatel OT-6040 One Touch Idol X mobilnom telefonu vršimo sigurno i pouzdano.

Zamena baterije na Alcatel One Touch Idol XAlcatel One Touch Idol X je lep i elegantan pametni telefon, dosta lagan i tanak (6.9 mm), uravnoteženih karakteristika i pristupačne cene, sa 5.0-inčnim tačskrin ekranom FullHD rezolucije (1080 x 1920 piksela) zaštićenim od ogrebotina.

Njegova integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 2000 mAh je dosta dobra i uređaju pruža odličnu autonomiju u odnosu na telefone sličnog ranga.

Tu su i četvorojezgarni procesor na 1.5 GHz sa 2 GB RAM i 8/16 GB interne memorije (+ microSD slot), operativni sistem Android 4.2.1 (Jelly Bean) i kamere od 13.1 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 2.1 MP (prednja).

Zamena baterije na Alcatel One Touch 6040 Idol X

Kao što smo pomenuli, vlasnici ovog uređaja njegovu fabrički integrisanu bateriju ne mogu zameniti sami, jer su za to potrebni specifičan alat i iskustvo, kakvo imaju serviseri u specijalizovanim servisima mobilnih telefona kao što je naš servis Doktor Mobil.

Baterija na mobilnom telefonu se, inače, menja kada dotraje pa uređaju više ne može da pruži stabilnu autonomiju u radu, što se najlakše prepoznaje po tome što se vrlo brzo prazni, a jako sporo puni.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene baterije na Alcatel One Touch Idol X pametnom telefonu pružićemo Vam pouzdano, efikasno i potpuno bezbedno.

Operaciju zamene baterije za Vas ćemo obaviti sigurno i u najkraćem mogućem roku (on zavisi samo od trenutne gužve u servisu), pa ćete svoj smartfon ponovo moći da koristite bez problema.

Cena zamene baterije na Alcatel One Touch 6040 Idol X

Zamenu baterije na Alcatel OT-6040 One Touch Idol X mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Za preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored efikasne i pouzdane zamene baterije na mobilnom telefonu, servis Doktor Mobil Vam stoji na raspolaganju i ako Vam zatreba dekodiranje Alcatel telefona ili servis Alcatel mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena