Integrisanu bateriju na mobilnom telefonu, kada dotraje ili propadne, nije moguće bezbedno promeniti „u kućnim uslovima“, pa je najbolja preporuka potražiti stručnu pomoć profesionalnog servisa. Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene baterije na Alcatel OT-6045 Idol 3 (5.5) pametnom telefonu pruža vrlo sigurno i sasvim pouzdano.

Zamena baterije na Alcatel OT-6045 Idol 3 5.5 – Doktor MobilAlcatel Idol 3 (5.5) je mobilni telefon elegantnog izgleda sa kućištem od polikarbonata i metalnim okvirom. Poseduje veliki 5.5-inčni ekran osetljiv na dodir u Full HD rezoluciji, osmojezgarni procesor uparen sa 2 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (+ microSD slot do maksimalnih 256 GB) i kamere od 13 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom) i 8 MP (sekundarna).

Radi na operativnom sistemu Android verzije 5.0.2 (Lollipop), a s obzirom da je u pitanju fablet sa povećim ekranom, vrlo dobru celodnevnu (pa i dužu, uz umeren intenzitet korišćenja) autonomiju u radu pruža mu integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 2910 mAh (kada je ispravna, do 100% napuni se za oko dva, dva i po sata).

Zamena baterije na Alcatel Idol 3 5.5

Kao što smo napomenuli, fabrički integrisane (nazivaju se i „neuklonjivim“) baterije vlasnici mobilnih uređaja ne mogu promeniti sami, već taj posao treba prepustiti iskusnim serviserima koji imaju i neophodan alat za bezbedno izvođenje takve operacije, kao što je to slučaj sa našim servisom mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Da je i na Vašem mobilnom telefonu potrebno sprovesti ovu proceduru, biće Vam jasno ako uočite da se postojeća baterija neuobičajeno sporo puni, a vrlo brzo prazni, što su jasni znaci da je dotrajala i da je treba zameniti novom.

Uslugu zamene baterije na Alcatel One Touch 6045 Idol 3 5.5 mobilnom telefonu naš dobro obučen serviserski tim pružiće Vam sigurno, pouzdano i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku, pa će Vaš smartfon ponovo raditi „kao podmazan“ :).

Cena zamene baterije na Alcatel One Touch Idol 3 (5.5)

Sama cena zamene baterije na Alcatel 6045 One Touch Idol 3 5.5 smartfonu u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Ukoliko biste želeli da dobijete preciznije podatke o ceni ili roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit preko forme koju ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored opisane usluge zamene baterije na mobilnom telefonu, u servisu Doktor Mobil u Beogradu pouzdano vršimo i mnoge druge specijalističke intervencije, od kojih ovom prilikom izdvajamo dekodiranje Alcatel telefona i servis Alcatel mobilnih telefona (uspešnu popravku svih hardverskih i softverskih kvarova na smartfonima ovog brenda).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena