Zamena baterije na HTC 10

Baterija na mobilnom telefonu koja je propala ili dotrajala nije u stanju da uređaju pruži stabilnu autonomiju u radu, pa je blagovremeno treba zameniti novom, a stručna ekipa servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će za Vas postupak zamene baterije na HTC 10 pametnom telefonu obaviti vrlo sigurno, bezbedno i svakako u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena baterije na HTC 10 u servisu mobilnih Doktor Mobil u BeograduHTC 10 (One M10) je kvalitetno izrađen mobilni telefon elegantnog izgleda, sa metalnim kućištem, podrškom za LTE (4G brzine mreže), Super LCD5 Quad HD ekranom osetljivim na dodir od 5.2 inči i odličnim Boom Sound zvučnicima.

Instaliran mu je operativni sistem Android 6.0.1 (Marshmallow) za čiji skladan rad je zadužen četvorojezgarni procesor, uz 4 GB RAM i 32 ili 64 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do najviše 256 GB), a tu su i kamere od 5 MP (frontalna, sa optičkom stabilizacijom slike i autofokusom) i 12 MP (leđna, sa OIS, dvotonskim LED blicem i laserskim autofokusom).

Ovaj premijum smartfon za napajanje koristi integrisanu (Non-removable) litijum-jonsku bateriju kapaciteta 3000 mAh koja mu pruža vrlo zadovoljavajuću autonomiju u radu (poseduje i podršku za brzo punjenje, do 100% za manje od sat i po).

Zamena baterije na HTC 10

I kod top modela mobilnih telefona baterija je komponenta koje se vremenom istroši, a kada vidite da je prilično dotrajala (neuobičajeno sporo se puni, a veoma brzo prazni), najbolje je da je što pre zamenite novom i tako uređaju obezbedite stabilno napajanje energijom i nesmetan rad.

Doduše, mnogi bolji modeli smartfona, kao što je slučaj i sa HTC 10, imaju fabrički integrisane (tzv. „neuklonjive“) baterije koje se ne mogu lako menjati „u kućnim uslovima“, ali je zato tu servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će taj posao za Vas obaviti uspešno i vrlo efikasno.

Osetljivu operaciju otvaranja uređaja i zamene baterije na HTC 10 mobilnom telefonu naši iskusni serviseri obavljaju pouzdano, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po smartfon) i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene baterije na HTC 10

Što se tiče cene zamene baterije na HTC 10 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona i roka za pružanje te usluge, za konkretnije informacije slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit putem forme koju ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored opisane zamene baterije na mobilnom telefonu, pouzdano i efikasno obavlja i niz drugih profesionalnih intervencija, među kojima su dekodiranje HTC telefona i servis HTC mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na smartfonima ove poznate tajvanske kompanije).

  • Mobilni svet Doktor Mobil