Zamena baterije na HTC Desire 626, 626G+

Jedna od važnijih stvari za stabilan i nesmetan rad svakog mobilnog telefona je ispravna baterija, pa se zato preporučuje da dotrajalu bateriju na svom mobilnom uređaju što pre zamenite novom. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene baterije na HTC Desire 626 i 626G+ pametnom telefonu vršimo pouzdano i vrlo efikasno.

Zamena baterije na HTC Desire 626/626G+ (servis Doktor Mobil)HTC Desire 626 i HTC Desire 626G+ su pametni telefoni lepog dizajna, prilično lagani (140/138 grama) i prijatni za korišćenje. Imaju kapacitivne touchscreen ekrane osetljive na dodir od 5.0 inči u HD rezoluciji, a model 626G+ dolazi i sa podrškom za Dual SIM.

U ove mobilne uređaje srednjeg ranga tajvanska kompanija ugradila je integrisane (Non-removable) litijum-polimerske baterije kapaciteta 2000 mAh koje im pružaju dosta dobru autonomiju od oko jednog i po dana (pri nekom prosečnom korišćenju), što ipak najviše zavisi od intenziteta upotrebe.

Od ostalih karakteristika izdvojili bismo osmojezgarni procesor koji radi na 1.7 GHz, 2/1 GB RAM i 16/8 GB interne memorije (+ microSD slot), OS Android 4.4.4 (KitKat), selfi kameru od 5 MP i primarnu od 13 MP (sa LED blicem, autofokusom i drugim funkcijama).

Zamena baterije na HTC Desire 626, 626G+

Utisak je da je poznati proizvođač mogao da se opredeli i za izdašniju bateriju na ovim modelima mobilnih telefona, ali će i pomenuta baterija uređaju pružiti vrlo zadovoljavajuću autonomiju, razume se ako je potpuno ispravna. A ako je dotrajala i veoma dugo se puni, a brzo prazni, najbolje je odmah je zameniti novom da bi telefon imao stabilno napajanje električnom energijom.

Problem za vlasnike ovih pametnih telefona može biti to što imaju fabrički integrisanu (tzv. neuklonjivu) bateriju koju je, zbog mogućih oštećenja, rizično menjati bez stručne pomoći i profesionalnog alata. Zato je tu servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će ovaj posao za Vas obaviti sigurno i bezbedno.

Uslugu zamene baterije na HTC Desire 626 ili HTC Desire 626G+ mobilnom telefonu pružićemo Vam pouzdano i u zaista najkraćem mogućem roku (on zavisi isključivo od trenutne gužve u servisu).

Cena zamene baterije na HTC Desire 626 i HTC Desire 626G+

Sama cena zamene baterije na smartfonu HTC Desire 626 ili 626G plus u servisu Doktor Mobil je povoljna. Budite slobodni da nam pišete putem formulara u nastavku teksta ili da nas pozovete na telefone servisa ako želite da se podrobnije raspitate o ceni ili roku za obavljanje ove operacije.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Efikasna zamena baterije na mobilnom telefonu je samo jedna od naših specijalističkih usluga, a Vi nam se slobodno javite ili dođite i ako Vam bude trebalo dekodiranje HTC telefona ili servis HTC mobilnih telefona (sve vrste softverskih i hardverskih popravki na smartfonima ovog brenda).