Ukoliko uočite da se baterija na Vašem mobilnom telefonu neuobičajeno sporo puni, a vrlo brzo isprazni, po svoj prilici je dotrajala u meri da se mora zameniti novom kako bi uređaj mogao normalno da funkcioniše. Operaciju zamene baterije na HTC Desire 728G pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo sigurno, pouzdano i bezbedno.

Zamena baterije na HTC Desire 728G u servisu Doktor MobilHTC Desire 728G je mobilni telefon, odnosno fablet jednostavnog i elegantnog dizajna koji poseduje veliki 5.5-inčni HD ekran osetljiv na dodir, osmojezgarni procesor maksimalne brzine 1.3 GHz, sa 1.5 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB), kao i kamere od 13 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP (selfi).

Ovaj pripadnik srednje klase mobilnih uređaja ima i odlične zvučnike, podršku za Dual SIM, radi na OS Android 5.1.1 (Lollipop), a za napajanje koristi integrisanu (Non-removable) litijum-polimersku bateriju kapaciteta 2800 mAh, koja će mu pružiti solidnu autonomiju u radu.

Zamena baterije na HTC Desire 728G

Naravno da svako želi da njegov telefon ima što jaču bateriju, ali bez obzira na njen kapacitet, jako je važno da ova hardverska komponenta bude sasvim ispravna i funkcionalna, jer samo tako će uređaju omogućiti preko potrebno stabilno i nesmetano napajanje električnom energijom.

Ako to nije slučaj (baterija je dotrajala ili propala, brzo se prazni, a veoma sporo puni), treba se javiti profesionalnom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u kojem obavljamo bezbednu zamenu baterije, pošto je to operacija koju na modelima telefona sa fabrički integrisanim (tzv. „neuklonjivim“) baterijama ne treba poveravati neiskusnim i nestručnim licima.

Profesionalnu uslugu zamene baterije na HTC Desire 728G pametnom telefonu u našem servisu pružićemo Vam garantovano sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez bilo kakvog rizika po mobilni uređaj), a posebno ćemo se potruditi da ovaj postupak završimo u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene baterije na HTC Desire 728G

Što se tiče cene zamene baterije na HTC Desire 728G smartfonu, ona je u servisu Doktor Mobil pristupačna. Ako Vam je neophodno da unapred dobijete preciznije podatke o ceni ili roku za obavljanje ove operacije, samo nas pozovite na telefone našeg servisa, a možete nam i pisati kroz formular koji ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju i ako Vama ili Vašim prijateljima, pored bezbedne zamene baterije na mobilnom telefonu, u nekom trenutku zatrebaju usluge dekodiranja HTC telefona ili servisa HTC mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema na uređajima ovog cenjenog brenda).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena