Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu osnovan je sa idejom da uspešno i kvalitetno rešava svaki problem koji možete imati sa svojim pametnim telefonom. Upravo tako i uslugu zamene baterije na HTC Desire 816 mobilnom telefonu svojim klijentima pružamo profesionalno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku (tačnu procenu možete dobiti na licu mesta).

Zamena baterije na HTC Desire 816HTC Desire 816 je, s obzirom na veličinu displeja, prilično kompaktan pametni telefon, lepog dizajna, sa Super LCD2 5.5-inčnim ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Utisak je da je ovaj fablet mogao imati i moćniju bateriju, jer mu postojeća integrisana (Non-removable) baterija kapaciteta 2600 mAh pruža tek osrednju autonomiju, dok joj je za punjenje do 100% potrebno oko 4 sata vremena.

Uređaj poseduje instaliran OS Android 4.4.2 (KitKat) presvučen HTC Sense UI 6.0 korisničkim interfejsom, četvorojezgarni procesor na 1.6 GHz, sa 1.5 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot) i kamere sa senzorima od 5 MP (prednja) i 13 MP (primarna).

Zamena baterije na HTC Desire 816

Bez obzira na veličinu i kapacitet, baterije na mobilnim telefonima imaju neki svoj vek trajanja, pa bi za pravilan i stabilan rad uređaja kada dotraje bateriju trebalo što pre zameniti novom.

Nažalost, kod modela sa fabrički integrisanim (tzv. neuklonjivim) baterijama situacija je takva da njihovi vlasnici ne mogu sami promeniti bateriju, nego se za to moraju javiti nekom od specijalizovanih servisa mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil.

Samo nam se obratite i mi ćemo operaciju zamene baterije na HTC Desire 816 pametnom telefonu za Vas obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i sasvim pouzdano.

Tu uslugu pružićemo Vam u najkraćem roku koji realno bude moguć (on zavisi prvenstveno od trenutnog broja zahteva u servisu), pa ćete svoj smartfon ubrzo moći da koristite bez ikakvih problema.

Cena zamene baterije na HTC Desire 816

U našem servisu cena zamene baterije na HTC Desire 816 mobilnom telefonu je pristupačna. U slučaju da Vam trebaju preciznije informacije o ceni ili vremenu potrebnom za pružanje ove usluge, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam i pisati putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored efikasne i kvalitetne zamene baterije na mobilnom telefonu, specijalistički servis Doktor Mobil uspešno pruža i usluge dekodiranja HTC telefona i servisa HTC mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na smartfonima ovog brenda).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena