Ako na Vašem pametnom telefonu treba zameniti dotrajalu bateriju koja je fabrički integrisana, izvolite, dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da rešimo problem efikasno i pouzdano. Zamenu baterije na HTC Desire Eye mobilnom telefonu obavićemo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku (precizniju procenu možete dobiti kada uređaj donesete u servis).

Zamena baterije na HTC Desire EyeHTC Desire Eye je kvalitetan vodootporan pametni telefon, popularno „Oko“, sa odličnim IPS LCD tačskrin ekranom dijagonale 5.2 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), zaštićenim Gorilla Glass tehnologijom 3. generacije.

Uz dva režima uštede energije, njegova integrisana (Non-removable) baterija kapaciteta 2400 mAh pružiće mu vrlo dobru autonomiju u radu.

Ovaj „selfi smartfon“ ima dve sjajne 13 MP kamere sa brojnim funkcijama, četvorojezgarni procesor takta 2.3 GHz, 2 GB RAM i 16 GB interne memorije, operativni sistem Android 4.4.4 (KitKat) i izvrsne Boom Sound zvučnike.

Zamena baterije na HTC Desire Eye

I kada su veoma kvalitetne, baterije na mobilnim uređajima ne mogu trajati večno, pa vremenom počinju da slabe sve dok ne dotraju tako da telefonu više ne pružaju stabilnu autonomiju u radu (to se prepoznaje po tome što se vrlo sporo pune, a brzo isprazne).

U takvoj situaciji staru bateriju treba zameniti novom, ali na modelima kod kojih je ona fabrički integrisana (tzv. neuklonjiva) to ne možete uraditi sami, pa se preporučuje da se obratite specijalizovanim servisima mobilnih telefona, kao što je Doktor Mobil, koji imaju sofisticiran alat neophodan za tu operaciju.

Stručni i iskusni serviseri koji kod nas rade će zamenu baterije na HTC Desire Eye mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po uređaj.

Ovu uslugu pružićemo Vam i u najkraćem mogućem roku (zavisiće samo od trenutnog broja naloga u servisu), pa ćete svoj smartfon ubrzo moći da koristite bez ikakvih problema.

Cena zamene baterije na HTC Desire Eye

Cena zamene baterije na HTC Desire Eye mobilnom telefonu u našem servisu je pristupačna. Ako biste voleli da imate konkretnije informacije o ceni i vremenu potrebnom za izvođenje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored kvalitetne zamene baterije, efikasno pruža i usluge dekodiranja HTC telefona i servisa HTC mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na HTC smartfonima).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena