U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno možete rešiti svaki softverski ili hardverski problem koji imate sa svojim pametnim telefonom. Tako će biti i u slučaju da Vam je potrebna zamena baterije na HTC One A9 mobilnom telefonu jer je to usluga koju ćemo Vam pružiti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Zamena baterije na HTC One A9HTC One A9 je interesantan pametni telefon (vizuelno neodoljivo sličan modelu iPhone 6), u tankom jednodelnom aluminijumskom kućištu, koji odaje utisak uređaja iz premijum segmenta. Ima vrlo dobar Amoled tačskrin ekran dijagonale 5.0“ (rezolucija mu je 1080 x 1920 piksela), zaštićen Gorilla Glass 3 tehnologijom, kao i odličan čitač otiska prsta.

Baterija ovog uređaja, koja nas ovde posebno zanima, je integrisana (Non-removable) litijum-jonska sa kapacitetom od 2150 mAh i ovom telefonu pruža, može se reći, relativno prihvatljivu jednodnevnu autonomiju pri prosečnom režimu korišćenja.

Od ostalih karakteristika važno je napomenuti osmojezgarni procesor (4×1.5 GHz & 4×1.2 GHz) sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot), OS Android 6.0 (Marshmallow) i korisnički interfejs HTC Sense, primarnu kameru od 13 MP (dvotonski LED blic, autofokus, optička stabilizacija slike…) i UltraPixel selfi kameru od 4 MP (obe sa podrškom za HDR i video u 1080p kvalitetu).


Zamena baterije na HTC One A9

Baterije koje proizvođači ugrađuju u moderne pametne telefone su zaista sve bolje i kvalitetnije, ali i one, naravno, imaju svoj vek trajanja, pa vremenom počinju da slabe sve dok ne dotraju u tolikoj meri da telefon jednostavno više ne može normalno da se koristi.

Takvu situaciju prepoznaćete po tome što se baterija na Vašem smartfonu vrlo brzo isprazni ili što joj je potrebno neuobičajeno mnogo vremena da se potpuno napuni.

Otežavajuća okolnost je što su mnoge baterije fabrički integrisane (tzv. neuklonjive), pa ih ne možete menjati sami, ali je zato tu za Vas specijalistički servis Doktor Mobil koji će ovaj problem za Vas rešiti efikasno i profesionalno.

Bateriju na HTC One A9 mobilnom telefonu zamenićemo pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam preciznu procenu možemo dati na licu mesta (kada svoj smartfon donesete u servis).

Cena zamene baterije na HTC One A9

Uslugu zamene baterije na HTC One A9 mobilnom telefonu u našem servisu možete dobiti po pristupačnoj ceni. Ako želite da dobijete konkretnije informacije o ceni i vremenu potrebnom za izvođenje ove operacije, bilo bi dobro da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete putem sledeće forme:

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored specijalističke usluge zamene baterije na mobilnim telefonima, stojimo Vam na raspolaganju i ako Vam zatreba dekodiranje HTC telefona ili kompletan servis HTC mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na telefonima ovog brenda).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena