Ako je i na Vašem mobilnom telefonu dotrajala baterija, pa uređaj nema stabilno napajanje električnom energijom zbog čega otežano radi, izvolite, dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da taj problem rešimo efikasno i kvalitetno. Uslugu zamene baterije na HTC One E9 mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena baterije na HTC One E9 u servisu Doktor MobilHTC One E9 je pametni telefon, odnosno fablet kvalitetne izrade i elegantnog dizajna, sa podrškom za Dual SIM i ekranom osetljivim na dodir dužine dijagonale 5.5 inči u rezoluciji 1080 x 1920 piksela (Full HD).

Ovaj privlačan mobilni uređaj ima integrisanu (Non-removable) litijum-polimersku bateriju kapaciteta 2800 mAh koja će mu, kada je ispravna, pružiti prilično dobru autonomiju u radu.

Pored osmojezgarnog procesora radnog takta 2.0 GHz, sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot), tu su i kamere sa senzorima od 13 MP (primarna) i 4 MP (selfi), a operativni sistem mu je Android 5.0 (Lollipop) sa HTC Sense 7.0 korisničkim interfejsom.

Zamena baterije na HTC One E9

Mobilni telefoni sa dosta velikim ekranima, kao što je to slučaj i sa modelom One E9, zahtevaju nešto veću potrošnju energije, ali je pre svega važno da baterija na mobilnom uređaju bude potpuno ispravna i funkcionalna.

Ako primetite da je baterija na Vašem pametnom telefonu dotrajala (vrlo brzo se prazni, a neuobičajeno dugo puni), preporuka je da je zamenite novom kako bi telefon imao stabilno napajanje.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo pouzdanu i stručnu zamenu baterije, što je posebno važno kod modela smartfona koji imaju fabrički integrisanu (naziva se još i neuklonjivom) bateriju koju ne možete menjati sami, jer su za to potrebni i znanje i iskustvo, ali i specifičan alat.

Operaciju zamene baterije na HTC One E9 pametnom telefonu naši profesionalno obučeni serviseri vrše sigurno i potpuno bezbedno po uređaj, a tu uslugu pružićemo Vam i u garantovano najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na HTC One E9

Cena zamene baterije na smartfonu HTC One E9 u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Ako biste voleli da imate konkretnije informacije o ceni ili vremenskom roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite preko forme u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što vršimo efikasnu i pouzdanu zamenu baterije na mobilnom telefonu, specijalistički servis Doktor Mobil je tu za Vas i ako Vam zatrebaju profesionalne usluge dekodiranja HTC telefona ili servisa HTC mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na HTC smartfonima).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena