Baterije na pametnim telefonima posle određenog vremena počinju da slabe, a kada dotraju u meri da telefon više nema stabilno napajanje, obavezno ih treba zameniti novim. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene baterije na HTC One M7 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti efikasno, pouzdano i potpuno bezbedno po uređaj.

Zamena baterije na HTC One M7HTC One (M7) je vrlo kvalitetan pametni telefon elegantnog dizajna koji dolazi u jednodelnom aluminijumskom kućištu sa Super LCD3 tačskrin ekranom od 4.7 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), zaštićenim Gorilla Glass 2 tehnologijom.

Integrisana (Non-removable) baterija kapaciteta 2300 mAh pruža ovom uređaju odličnu autonomiju u radu, imajući u vidu neki prosečan intenzitet korišćenja telefona.

Njegov OS Android4.1.2 (Jelly Bean) obogaćen HTC Sense UI 5.0 korisničkim interfejsom pokreće četvorojezgarni procesor koji radi na 1.7 GHz, uz 2 GB RAM i 32/64 GB interne memorije, a kamere su sa senzorima od 2.1 MP (prednja) i 4 MP (primarna, leđna).

Zamena baterije na HTC One M7

Pošto je stabilno napajanje veoma važno za normalan rad mobilnog telefona, ako vidite da je postojeća baterija dotrajala (jako brzo se prazni, a neuobičajeno dugo puni), preporučuje se da je obavezno zamenite novom.

Nažalost, kod fabrički integrisanih (tzv. neuklonjivih) baterija to se ne može uraditi u kućnim uslovima, pa je najbolje da se obratite nekom specijalizovanom servisu mobilnih telefona, kakav je i naš servis Doktor Mobil.

Tim stručno obučenih servisera koji kod nas rade, sa neophodnim alatom, znanjem i iskustvom, operaciju zamene baterije na HTC One M7 pametnom telefonu obaviće vrlo efikasno i kvalitetno.

Ovu uslugu pružićemo Vam sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po uređaj, a da ne biste dugo čekali maksimalno ćemo se potruditi da zamenu baterije na Vašem smartfonu završimo najbrže što možemo.

Cena zamene baterije na HTC One M7

Zamenu baterije na HTC One M7 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Ako biste želeli da imate konkretnije informacije o ceni ili vremenskom roku za izvođenje ove operacije, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pošaljete pisani upit preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Kao što kvalitetno i profesionalno vršimo zamenu baterije na mobilnim telefonima, u servisu Doktor Mobil efikasno i uspešno radimo i dekodiranje HTC telefona i servis HTC mobilnih telefona (otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema na telefonima ovog brenda).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena