Zamena baterije na Huawei Ascend Mate 2

Čak i mobilni uređaji sa snažnim baterijama mogu imati problema sa napajanjem, jer i takve baterije imaju određeni vek trajanja i vremenom sve više slabe. Ako ste primetili sličan problem na Vašem smartfonu, slobodno svratite do servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da kvalitetno uradimo zamenu baterije na Huawei Ascend Mate 2 pametnom telefonu.

Zamena baterije na Huawei Mate 2 u servisu Doktor MobilHuawei Ascend Mate 2 4G je pametni telefon, odnosno fablet pozamašnih gabarita koji dolazi sa velikim 6.1-inčnim IPS+ LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Fabrički integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 4050 mAh pružiće ovom uređaju vrlo dobru autonomiju u radu, ali će njeno trajanje, naravno, ipak najviše zavisiti od intenziteta korišćenja.

Mate 2 ima instaliran OS Android 4.3 (Jelly Bean), četvorojezgarni procesor radnog takta 1.6 GHz u kombinaciji sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot), a kamere su mu sa senzorima od 5 MP (selfi) i 13 MP (primarna).

Zamena baterije na Huawei Ascend Mate 2

Mobilni telefoni sa većim ekranima ili fableti, kako se još nazivaju, zbog veličine displeja imaju i veće potrebe za električnom energijom, pa su i njihove baterije, prirodno, jačeg kapaciteta. Međutim, ni one nisu večne, pa vremenom mogu da sasvim dotraju (tada se jako sporo pune, a brzo prazne) i tada ih treba zameniti novim.

Blagovremena zamena dotrajale baterije je važna za stabilno napajanje mobilnog uređaja, ali je ovde značajno napomenuti da se baterije na nekim uređima, a to je slučaj i sa modelom Mate 2, ne mogu menjati „u kućnim uslovima“, pa se za pomoć treba obratiti proverenom specijalističkom servisu mobilnih telefona, kao što je servis Doktor Mobil u Beogradu.

Mi ćemo operaciju zamene baterije na Huawei Ascend Mate 2 mobilnom telefonu za Vas obaviti veoma sigurno, pouzdano i bezbedno, a posebno ćemo se potruditi da Vam tu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Huawei Ascend Mate 2

Zamenu baterije na Huawei Ascend Mate 2 smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. U slučaju da Vam trebaju konkretnije informacije o ceni ili vremenskom roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili nam pošaljete pisani upit putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim efikasne i pouzdane zamene baterije na mobilnom telefonu, servis Doktor Mobil u Beogradu će Vam kvalitetno pružiti i usluge dekodiranja Huawei telefona i servisa Huawei mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na smartfonima ovog brenda).