• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Huawei Honor 4X

Bez obzira koliko su jake i kvalitetne, ni baterije na mobilnim telefonima ne mogu da traju večno, zbog čega ih kada dotraju treba zameniti novim da bi telefon imao stabilnu autonomiju u radu. Uslugu zamene baterije na Huawei Honor 4X pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružićemo Vam pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena baterije na Huawei Honor 4XHuawei Honor 4X je interesantan i cenovno dosta pristupačan pametni telefon sa prilično velikim IPS LCD tačskrin ekranom dijagonale 5.5 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Njegova baterija, koja nas ovde posebno zanima, je integrisana (Non-removable) Li-Po kapaciteta 3000 mAh i trebalo bi uređaju da pruži neku prosečnu autonomiju u radu, što u svakom slučaju najviše zavisi od intenziteta korišćenja.

Od ostalih važnijih karakteristika, ovaj smartfon se odlikuje osmojezgarnim procesorom na 1.2 GHz sa 2 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot), OS Android 4.4.2 (KitKat) ili 5.0 (Lollipop), kao i kamerama od 5 MP (prednja) i 13 MP (primarna).

Zamena baterije na Huawei Honor 4X

Ovaj pametni telefon ima bateriju dosta velikog kapaciteta, što je i razumljivo s obzirom na veličinu njegovog ekrana. Ali i takva baterija vremenom počinje da slabi, pa je kada potpuno dotraje (vrlo brzo se prazni, a jako sporo puni) treba zameniti novom da bi telefon imao normalno i stabilno napajanje energijom.

Međutim, pošto model Honor 4X ima fabrički integrisanu (tzv. neuklonjivu) bateriju, nećete moći da je promenite sami, nego će to za Vas morati da obave stručno obučena lica sa neophodnim iskustvom i alatom, koja rade u specijalizovanim servisima mobilnih telefona kao što je naš servis Doktor Mobil.

Izvolite, dođite u naš servis i prepustite brigu pravim profesionalcima, a mi ćemo zamenu baterije na Huawei Honor 4X mobilnom telefonu obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po uređaj.

Uslugu zamene baterije pružićemo Vam efikasno i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti isključivo od trenutnog broja naloga u servisu (tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene baterije na Huawei Honor 4X

Operaciju zamene baterije na Huawei Honor 4X mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Ako biste želeli da imate preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, budite slobodni da nas pozovete na telefone servisa, a možete nam i pisati preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored profesionalne i efikasne zamene baterije na mobilnim telefonima, specijalistički servis Doktor Mobil Vam stoji na raspolaganju i ako Vam zatreba dekodiranje Huawei telefona ili servis Huawei mobilnih telefona (otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema na Huawei smartfonima).