Uslugu zamene baterije na Huawei Honor 6 pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možete dobiti vrlo pouzdano i po pristupačnoj ceni. Naš tim stručnih i iskusnih servisera će operaciju zamene dotrajale baterije obaviti efikasno, sigurno i u najkraćem mogućem roku (konkretniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Zamena baterije na Huawei Honor 6 u servisu Doktor MobilHuawei Honor 6 je uređaj iz premijum segmenta pametnih telefona, pravougaonog dizajna sa zaobljenim uglovima, koji dolazi sa IPS LCD ekranom od 5.0“ osetljivim na dodir, u rezoluciji 1080 x 1920 piksela.

Baterija od 3100 mAh integrisana (Non-removable) u ovaj smartfon je jedna od većih među petoinčnim modelima i pružiće mu, pri prosečnom intenzitetu korišćenja, autonomiju u radu od celog jednog dana.

Uz podršku za 4G (LTE), ovaj uređaj ima osmojezgarni procesor u kombinaciji sa 3 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (plus microSD slot), OS Android 4.4.2 (KitKat)/5.1.1 (Lollipop), kao i kamere od 13 MP (primarna, sa autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 5 MP (sekundarna).

Zamena baterije na Huawei Honor 6

Bez obzira na veličinu, odnosno kapacitet, baterije na pametnim telefonima imaju određeni vek trajanja i vremenom mogu da dotraju tako da mobilnom uređaju više ne pružaju stabilnu i zadovoljavajuću autonomiju u radu.

Kada se to dogodi (baterija se vrlo brzo prazni, a sporo puni), treba se obratiti specijalizovanom servisu mobilnih telefona kao što je naš servis Doktor Mobil, jer su za zamenu fabrički integrisane (tzv. neuklonjive) baterije, kakvu poseduje i Honor 6, neophodni stručna pomoć, iskustvo, ali i specifičan alat.

U servisu Doktor Mobil u Beogradu, uslugu zamene baterije na Huawei Honor 6 mobilnom telefonu pružićemo Vam sasvim sigurno, bezbedno i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć.

Cena zamene baterije na Huawei Honor 6

Operaciju zamene baterije na smartfonu Huawei Honor 6 u našem servisu vršimo po pristupačnoj ceni. Za detaljnije informacije o ceni ili vremenu potrebnom za pružanje ove usluge, bilo bi dobro da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam poslati i pisani upit preko formulara u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil je tu da za Vas uspešno reši svaki problem koji imate sa pametnim telefonom, bilo da je u pitanju pomenuta zamena baterije na mobilnom telefonu, dekodiranje Huawei telefona ili servis Huawei mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema na smartfonima).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena