• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Huawei Honor 7

Baterije na savremenim pametnim telefonima dolaze sa sve većim kapacitetom i boljim kvalitetom, ali i one imaju svoj vek trajanja, pa ih zbog stabilnog rada telefona kada dotraju treba zameniti novim. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu baterije na Huawei Honor 7 mobilnom telefonu vršimo kvalitetno, profesionalno i pouzdano.

Zamena baterije na Huawei Honor 7Huawei Honor 7 je pametni telefon iz srednjeg cenovnog ranga, klasičnog i elegantnog dizajna, sa kvalitetnim metalnim kućištem i IPS NEO LCD tačskrin ekranom od 5.2 inči u FullHD rezoluciji (1080 x 1920 piksela) zaštićenim Gorilla Glass 3 tehnologijom.

Jaka integrisana (Non-removable) Li-Po baterija ovog telefona kapaciteta 3100 mAh uređaju pruža natprosečnu autonomiju u radu, a značajna je i njena podrška za brzo punjenje (50% kapaciteta za samo pola sata).

Uz odličan čitač otisaka prstiju, Honor 7 ima osmojezgarni procesor uparen sa 3 GB RAM memorije, 32 GB interne memorije (+microSD slot), OS Android 6.0 (Marshmallow) i kamere od 20 MP (sa faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 8 MP.

Zamena baterije na Huawei Honor 7

Iako za uređaj ovih performansi Honor 7 ima izvrsnu bateriju, ni ona ne može da traje večno, pa vremenom počinje da slabi, sve dok ne dotraje tako da telefonu više ne može da pruži dovoljnu i stabilnu autonomiju u radu.

Da se upravo to dogodilo biće Vam jasno ako se baterija na Vašem smartfonu jako brzo prazni ili ako joj je potrebno neobično mnogo vremena da se potpuno napuni. U takvoj situaciji, zbog ispravnog rada telefona, najbolje je odmah je zameniti novom baterijom.

Pošto ovaj model dolazi sa fabrički integrisanom (tzv. neuklonjivom) baterijom, nažalost, nećete moći da je promenite sami, jer je za tu operaciju potreban specifičan alat, pa će to morati da obavi neki specijalizovani servis mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil.

Dođite kod nas i naši iskusni serviseri će zamenu baterije na Huawei Honor 7 smartfonu izvršiti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno, a tu uslugu ćemo Vam pružiti i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Huawei Honor 7

Operaciju zamene baterije na Huawei Honor 7 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil obavljamo po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite da dobijete konkretnije informacije o ceni ili vremenskom roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim kvalitetne i efikasne zamene baterije na mobilnim telefonima, servis Doktor Mobil je tu za Vas i ako Vam bude trebalo dekodiranje Huawei telefona ili kompletan servis Huawei mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema na telefonima ovog proizvođača).