Zamena baterije na iPhone 4 i iPhone 4s modelima mobilnih telefona je usluga koju možete pouzdano i po pristupačnoj ceni dobiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Naši profesionalni serviseri će otvaranje i zamenu baterija na Vašem ajfonu obaviti stručno i bez ikakvih rizika po telefon.

Veoma popularni u vreme kada su se pojavili na tržištu, ovi telefoni opremljeni su sledećim baterijama: iPhone 4 Non-removable Li-Po 1420 mAh, a iPhone 4s Non-removable Li-Po 1432 mAh (5.3 Wh).

Zamena baterije na iPhone 4 i iPhone 4s

Zamena baterije na iPhone 4 i iPhone 4sZamena baterije na iPhone 4 ili iPhone 4s mobilnom telefonu će Vam biti potrebna ako primetite da se postojeća baterija jako brzo prazni (već za nekoliko sati) i/ili ako joj je potrebno više vremena da se napuni nego što je to uobičajeno.

Nažalost, do ove situacije dolazi zbog toga što baterije na Apple (iPhone) uređajima imaju ograničen rok trajanja, pa se događa da, usled intenzivnog korišćenja, baterija počinje da slabi često i nakon dve-tri godine (ponekad čak i nakon godinu dana). U tom slučaju potrebna joj je zamena novom baterijom.

Važno je napomenuti da iPhone uređaji zahtevaju stručno rukovanje prilikom otvaranja, zbog čega se ne preporučuje da se time bave lica koja nisu profesionalno obučena.

Ukoliko primetite da je Vašem iPhone 4 ili iPhone 4s telefonu potrebna promena baterije, najsigurnije je da mobilni telefon donesete u Doktor Mobil servis gde ćemo za Vas ovu uslugu obaviti profesionalno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na iPhone 4 i iPhone 4s

Cena zamene baterije na mobilnom telefonu iPhone 4 ili iPhone 4s je u našem servisu zaista pristupačna. Da biste se preciznije informisali o ceni, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete upit preko formulara u nastavku teksta:

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored zamene baterije, u Doktor Mobil servisu u Beogradu na raspolaganju Vam je kompletan iPhone servis koji rešava sve hardverske i softverske probleme na Vašem uređaju.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena