Zamena baterije na iPhone 5, iPhone 5s i iPhone 5c modelima mobilnih telefona usluga je koju kvalitetno i profesionalno pružamo u servisu Doktor Mobil u Beogradu. Zamenu baterije na Vašem ajfonu obavićemo stručno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku, koji Vam možemo precizno reći prilikom donošenja telefona jer zavisi od trenutnog broja naloga u servisu.

Ovi modeli dolaze sa Lithium Polymer baterijama: iPhone 5 sa Non-removable Li-Po 1440 mAh (5.45 Wh), iPhone 5s sa Non-removable Li-Po 1560 mAh (5.92 Wh), a iPhone 5c sa Non-removable Li-Po 1510 mAh (5.73 Wh).

Zamena baterije na iPhone 5, 5s i 5c

Zamena baterije na iPhone 5, 5s i 5cZamena baterije na iPhone 5, iPhone 5s ili iPhone 5c mobilnom telefonu neophodna je u slučaju da njeno punjenje traje neuobičajeno dugo ili, naravno, ako se baterija vrlo brzo prazni (već posle par sati).

Iako možda najpopularniji proizvod moćne kompanije Apple, iPhone telefoni imaju, da tako kažemo, „boljku“ u tome što se može desiti da im je potrebna zamena baterije ranije nego što većina njihovih vlasnika očekuje. To je zato što baterija na ajfonu ima ograničen rok trajanja i usled intenzivnog korišćenja ponekad može da počne da slabi već nakon dve, tri godine, a u nekim slučajevima čak i nakon godinu dana.

Ako je takva situacija sa Vašim iPhone mobilnim telefonom, najbolje je da dođete u Doktor Mobil servis, a naši stručni serviseri će otvaranje i zamenu baterije na Vašem ajfonu obaviti pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno po sam telefon.

To Vam je najsigurnija varijanta zbog toga što se strogo preporučuje da iPhone uređaje otvaraju isključivo profesionalno obučena lica, upravo da ne bi došlo do oštećenja telefona usled nestručnog rukovanja.

Cena zamene baterije na iPhone 5, 5s i 5c

Cena zamene baterije na iPhone 5, iPhone 5s i iPhone 5c mobilnim telefonima u Doktor Mobil servisu je, kao što ćete se i sami uveriti, pristupačna. Za detaljnije informacije o ceni za konkretan model i roku pružanja ove usluge, pišite nam putem formulara koji sledi ili nas pozovite na telefone servisa.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Naravno, osim usluge zamene baterije, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu radimo i kompletan iPhone servis koji pokriva rešavanje svih softverskih i hardverskih problema na Vašem ajfonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena