Ako Vam je potrebna zamena baterije na iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s ili iPhone 6s plus mobilnom telefonu – to je usluga koju ćemo Vam kvalitetno i sa zadovoljstvom pružiti u servisu Doktor Mobil u Beogradu.

Naš tim stučnih servisera će otvaranje i zamenu baterije na Vašem ajfonu obaviti u najkraćem mogućem roku, pouzdano i potpuno bezbedno po telefon.

Ovi sjajni modeli kompanije Apple napajaju se Lithium Polymer baterijama: iPhone 6 ima Non-removable Li-Po 1810 mAh (6.9 Wh) bateriju, iPhone 6 plus Non-removable Li-Po 2915 mAh (11.1 Wh), iPhone 6s Non-removable Li-Po 1715 mAh (6.9 Wh), dok model iPhone 6s plus dolazi sa Non-removable Li-Po 2750 mAh (10.45 Wh) baterijom.

Ako Vam je potrebna zamena baterije na nekom drugom modelu iPhone telefona pogledajte više na stranici iPhone zamena baterije.

Zamena baterije na iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s ili iPhone 6s plus

Zamena baterije na iPhone 6, 6 plus, 6s, 6s plusPotreba za zamenom baterije na ajfon 6, 6 plus, 6s ili 6s plus mobilnom telefonu javlja se u situacijama kada se postojeća baterija izuzetno brzo prazni (već nakon nekoliko sati) ili ako joj je potrebno neuobičajeno mnogo vremena da se napuni.

Do ovoga, nažalost, može doći zato što Apple (iPhone) uređaji imaju baterije sa ograničenim rokom trajanja, pa se prilikom intenzivnog korišćenja ponekad dešava da baterija oslabi već posle dve, tri godine (u nekim slučajevima se to desi čak i nakon godinu dana). U toj situaciji, za dalje neometano korišćenje telefona potrebna je zamena njegove baterije.

Treba imati u vidu da prilikom otvaranja i zamene baterije iPhone uređaji zahtevaju stručno rukovanje, pa se, da ne bi došlo do oštećenja telefona, obavezno preporučuje da taj posao obavljaju isključivo obučeni profesionalci koji poseduju neophodnu opremu.

Zato dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil gde ćemo otvaranje i zamenu baterije na Vašem ajfonu uraditi stručno i bezbedno po telefon. Ovu uslugu pružićemo Vam pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku, jer su kvalitet usluge i zadovoljstvo klijenata ključne vodilje u našoj filozofiji poslovanja.

Cena zamene baterije na iPhone 6, 6 plus, 6s, 6s plus

Cena zamene baterije na iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s ili iPhone 6s plus mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ukoliko želite informaciju o ceni za konkretan model Vašeg ajfona, javite nam se na telefone servisa ili nam pišite putem formulara u nastavku ovog teksta:

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored navedenih modela, pružamo i uslugu zamene baterije na iPhone 4 i 4s, kao i iPhone 5, 5s i 5c, ali i kompletan iPhone servis koji stručno i pouzdano rešava sve hardverske i softverske probleme na Vašem ajfonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena