• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Lenovo Vibe P1 i P1m

Baterije na modernim pametnim telefonima dolaze sa sve većim kapacitetom, što je i potrebno, s obzirom da sve veći ekrani i moćniji hardver zahtevaju i veću potrošnju energije. Ipak, i baterije imaju svoj vek trajanja i mogu da dotraju. Ako Vam je potrebna zamena baterije na Lenovo Vibe P1 ili Lenovo Vibe P1m mobilnom telefonu, to je usluga koju kvalitetno možete dobiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Zamena baterije na Lenovo Vibe P1 i Lenovo Vibe P1mLenovo Vibe P1 i Lenovo Vibe P1m su pametni telefoni novije generacije (2015) sa velikim i izdržljivim integrisanim baterijama koje im pružaju zavidnu autonomiju. Kod modela P1 baterija je kapaciteta 5000 mAh, a kod kompaktnijeg P1m ona ima kapacitet od 4000 mAh.

Ovi smartfoni se, što se tiče ostalih karakteristika, odlikuju i velikim kapacitivnim IPS LCD tačskrin ekranima dijagonale 5.5, odnosno 5.0 inči, podrškom za Dual SIM i LTE (4G brzine prenosa podataka), osmojezgarnim (na P1) ili četvorojezgarnim procesorom (na P1m) sa 2 GB RAM memorije i OS Android 5.1 (Lollipop).

Poslovni model Vibe P1 ima glavnu kameru sa senzorom od 13 MP sa autofokusom i dvotonskim LED blicem, dok je kod cenovno pristupačnije verzije P1m primarna kamera od 8 MP, a oba modela dolaze sa prednjim selfi kamerama od 5 MP.

Zamena baterije na Lenovo Vibe P1 i Lenovo Vibe P1m

Ovi pametni telefoni imaju zaista moćne baterije velikog kapaciteta, međutim realnost je da ni one ne mogu da traju večno, pa vremenom počinju da slabe sve dok ne dotraju u meri da telefonu više ne mogu da pružaju zadovoljavajuću autonomiju, što ćete prepoznati po vrlo brzom pražnjenju ili po tome što im treba neuobičajeno mnogo vremena da se 100% napune.

Nažalost, baterije na ovim mobilnim telefonima su takve da ih vlasnici ne mogu sami menjati prostim skidanjem zadnjeg poklopca. Veliki broj pametnih telefona danas se proizvodi sa fabrički integrisanom baterijom koja se može zameniti samo u specijalizovanim servisima mobilnih telefona, kao što je i naš servis.

U servisu Doktor Mobil rade profesionalno obučeni serviseri sa velikim iskustvom koji će operaciju otvaranja telefona i zamene baterije izvršiti stručno i potpuno bezbedno po uređaj.

Uslugu zamene baterije na Lenovo Vibe P1 ili Lenovo Vibe P1m smartfonu za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam tačnu procenu možemo dati kada svoj telefon donesete u servis.

Cena zamene baterije na Lenovo Vibe P1 ili P1m

Zamena baterije na Lenovo Vibe P1 i Vibe P1m je operacija koju u servisu Doktor Mobil obavljamo po povoljnoj ceni. Ukoliko biste želeli da dobijete konkretnije informacije o ceni ili vremenskom roku za pružanje ove usluge, možete nas pozvati na telefone servisa ili nam jednostavno pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju i ako Vam, pored zamene baterije, bude potrebna usluga dekodiranja Lenovo telefona ili servis Lenovo mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema).