• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Lenovo Vibe Shot

Da bi mobilni telefon imao stabilan i nesmetan rad, važno je da i njegovo napajanje energijom, odnosno baterija bude potpuno ispravna. Ukoliko je baterija na Vašem smartfonu dotrajala, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene baterije na Lenovo Vibe Shot mobilnom telefonu možete dobiti sigurno, pouzdano i efikasno.

Zamena baterije na Lenovo Vibe ShotLenovo Vibe Shot je pametni telefon jedinstvenog i jednostavnog dizajna, namenjen ljubiteljima fotografije i naravno – selfija. Nalik na kompaktan i elegantan foto aparat, ovaj smartfon ima sjajnu primarnu 16 MP kameru sa brzim autofokusom i trostrukim LED blicem, a odlične selfije, kao i video, možete snimiti njegovom prednjom 8 MP kamerom.

Jedna od najboljih karakteristika ovog uređaja je njegova integrisana (Non-removable) baterija kapaciteta 3000 mAh, koja mu pruža vrlo dobru autonomiju u radu, a može se koristiti i opcija za uštedu energije.

Ovaj mobilni telefon ima i odličan IPS LCD tačskrin ekran od 5.0“ sa Gorilla Glass 3 zaštitom, osmojezgarni procesor sa 3 GB RAM i 32 GB interne memorije i operativni sistem Android 5.0.2 (Lollipop).

Zamena baterije na Lenovo Vibe Shot

Model Lenovo Vibe Shot ima nesumnjivo jaku bateriju, ali treba imati u vidu da nijedna baterija ne može da traje večno, pa je kada dotraje, a to ćete primetiti po tome što se jako brzo prazni i neuobičajeno dugo puni, treba zameniti novom da bi telefon mogao normalno da radi.

Fabrički integrisane (tzv. neuklonjive) baterije, kakvu ima i ovaj model smartfona, njihovi vlasnici ne mogu menjati sami, već se za taj posao treba obratiti specijalizovanim servisima mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil.

Operaciju zamene baterije na Lenovo Vibe Shot mobilnom telefonu naši profesionalno obučeni i iskusni serviseri obaviće sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po uređaj.

To je usluga koju ćemo Vam pružiti i u garantovano najkraćem mogućem roku, koji zavisi isključivo od trenutne gužve u servisu, pa ćete svoj pametni telefon ubrzo moći da koristite bez ikakvih problema.

Cena zamene baterije na Lenovo Vibe Shot

Cena zamene baterije na Lenovo Vibe Shot smartfonu u našem servisu je povoljna. Ukoliko su Vam potrebne konkretnije informacije o ceni ili vremenskom roku za izvođenje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što kvalitetno i pouzdano vršimo zamenu baterije, u servisu Doktor Mobil uspešno i efikasno radimo i dekodiranje Lenovo telefona i servis Lenovo mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema).