I snažne baterije na savremenim pametnim telefonima imaju svoj vek trajanja, pa ih kada oslabe treba zameniti novim da bi uređaj imao stabilnu autonomiju. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene baterije na Lenovo Vibe X3 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena baterije na Lenovo Vibe X3Lenovo Vibe X3 je pametni telefon visokog kvaliteta izrade, sa blagim naglaskom na multimediji. Dosta je prostranih dimenzija jer ima veliki kapacitivni IPS LCD tačskrin ekran od 5.5 inči u FullHD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), zaštićen Gorilla Glass 3 tehnologijom.

Baterija, koja nas ovde posebno zanima, na ovom smartfonu je integrisana (Non-removable) i prilično velikog kapaciteta (od 3500 mAh), pa uređaju pruža autonomiju nešto iznad proseka, a treba pomenuti i podršku za brzo punjenje.

Što se tiče ostalih karakteristika, tu su jak šestojezgarni procesor uparen sa 3 GB RAM i 32/64 GB interne memorije (plus microSD slot), OS Android 5.1 (Lollipop), stereo zvučnici i odlične kamere od 8 MP (prednja, selfi) i 21 MP (zadnja, primarna, sa brzim faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem).

Zamena baterije na Lenovo Vibe X3

Mada prilično jaka i velikog kapaciteta, i baterija na ovom kvalitetnom mobilnom telefonu vremenom počinje da slabi, sve dok ne dotraje tako da uređaju više ne može da pruži stabilnu autonomiju. To ćete primetiti po tome što se jako brzo isprazni ili joj treba neuobičajeno mnogo vremena da se potpuno napuni.

Međutim, fabrički integrisane (tzv. neuklonjive) baterije, kakvu ima i model Vibe X3, vlasnici telefona ne mogu sami promeniti, već se taj posao mora obaviti profesionalnim alatom koji poseduju specijalizovani servisi mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil.

Stručan i iskusan tim servisera koji kod nas rade će operaciju zamene baterije na Lenovo Vibe X3 mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno, pouzdano i garantovano bezbedno.

Ovu uslugu pružićemo Vam i u najkraćem roku koji realno bude moguć, a on će zavisiti samo od trenutnog broja zahteva u servisu (precizniju procenu možete dobiti kada svoj smartfon donesete na popravku).

Cena zamene baterije na Lenovo Vibe X3

Zamena baterije na Lenovo Vibe X3 smartfonu je usluga koju ćemo Vam u servisu Doktor Mobil pružiti po pristupačnoj ceni. Ako želite da dobijete konkretnije informacije o ceni ili vremenu potrebnom za izvođenje ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Važno je da znate da smo tu za Vas i ukoliko Vam, osim zamene baterije, bude potrebno kvalitetno i efikasno dekodiranje Lenovo telefona ili servis Lenovo mobilnih telefona u kojem uspešno otklanjamo sve hardverske i softverske probleme.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena