Zamena baterije na Motorola Moto E2

Nesmetano napajanje električnom energijom, za šta je preduslov potpuno ispravna baterija, od ključne je važnosti za stabilan rad svakog mobilnog uređaja. Zato u situaciji kada to nije slučaj odmah treba izvršiti zamenu baterije na Motorola Moto E2 pametnom telefonu, što je usluga koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo sigurno i pouzdano.

Zamena baterije na Motorola Moto E2 u servisu Doktor MobilMotorola Moto E2 (2nd Gen) je simpatičan mobilni telefon zaobljenih uglova koji se može nabaviti po dosta povoljnoj ceni, a dolazi sa IPS LCD ekranom osetljivim na dodir od 4.5-inči (rezolucija mu je 540 x 960 piksela).

Ovaj solidan uređaj koji radi pod operativnim sistemom Android 5.0/5.1 (Lollipop) proizvodi se u 3G i LTE (4G) verzijama, a njegov četvorojezgarni procesor brzine 1.2 GHz ukombinovan je sa 1 GB RAM memorije, dok se 8 GB skladišnog prostora microSD karticom može proširiti do maksimalnih 32 GB. Prednja kamerica mu je VGA, a leđna ima senzor od 5 MP (sa autofokusom i HDR i panorama funkcijama).

Baterija, koja nas s obzirom na temu ovog teksta posebno zanima, na Moto E2 smartfonu je integrisana (Non-removable) litijum-jonska sa kapacitetom od 2390 mAh i pružiće mu neku prosečnu autonomiju u radu.

Zamena baterije na Motorola Moto E2

Baterije na mobilnim telefonima su u suštini „potrošne“ komponente pošto imaju svoj određeni vek trajanja, nakon kojeg se uočava osetno propadanje (vrlo brzo se prazne, a za punjenje im treba neobično mnogo vremena).

Istrošenu i dotrajalu bateriju najbolje je što pre zameniti novom, ali pošto ovaj model ima fabrički integrisanu (naziva se ponekad i „neuklonjivom“) bateriju, za to će Vam biti potrebna profesionalna pomoć nekog specijalizovanog servisa mobilnih telefona, kao što je i naš servis Doktor Mobil u Beogradu.

Iskusni i stručni serviseri koji kod nas rade će dosta složenu operaciju zamene baterije na Motorola Moto E2 mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, uz poseban trud da ceo posao bude završen u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene baterije na Motorola Moto E2

Uslugu zamene baterije na Motorola Moto E2 smartfonu u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po povoljnoj ceni. U slučaju da Vam budu potrebne konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu baterije, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite putem forme koja se nalazi u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu, pored opisane operacije zamene baterije na mobilnom telefonu, pouzdano i efikasno vrši i dekodiranje Motorola telefona i kompletan servis Motorola mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na Motorola/Lenovo smartfonima).