Zamena baterije na Motorola Moto M

Za problem sa neispravnom ili dotrajalom baterijom na mobilnom uređaju najbolje je da se obratite profesionalnom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Operaciju zamene baterije na Motorola Moto M pametnom telefonu naši dobro obučeni i iskusni serviseri za Vas će obaviti sigurno, pouzdano i svakako u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Zamena baterije na Motorola Moto M u servisu Doktor MobilMotorola Moto M je robustan pametni telefon sa kućištem zaobljenih uglova izrađenim od metala, čijom prednjom stranom dominira poveći IPS LCD ekran dijagonale 5.5 inči u Full HD rezoluciji.

Uz podršku za hibridni Dual SIM i vrlo brz skener otiska prstiju, ovaj uređaj ima osmojezgarni procesor na 1.95 GHz uparen sa 3/4 GB RAM i 32 ili 64 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB), OS Android 6.0.1 (Marshmallow) i kamere od 8 MP (selfi) i 16 MP (leđna, sa faznim autofokusom, LED blicem i Auto-HDR i panorama funkcijama).

Jedan od aduta ovog smartfona, tipično za Motorola i Lenovo uređaje, je i izdržljiva integrisana baterija kapaciteta 3050 mAh koja mu pruža sigurnu celodnevnu autonomiju u radu, naravno kada je potpuno ispravna.

Zamena baterije na Motorola Moto M

Ni kod mobilnih telefona koji imaju jake i kvalitetne baterije ne treba očekivati da one traju večno, jer svaka baterija vremenom počinje da slabi, sve dok sasvim ne dotraje tako da telefonu više ne može da pruži stabilno napajanje energijom, zbog čega uređaj postaje nefunkcionalan.

U takvoj situaciji, najpametnije je neispravnu bateriju što pre zameniti novom, što je postupak za koji će Vam trebati stručna pomoć specijalizovanog servisa mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil u Beogradu, jer je u pitanju fabrički integrisana (tzv. „neuklonjiva“ baterija) koja se ne može menjati „u kućnim uslovima“.

Osetljiv posao otvaranja mobilnog uređaja i zamene baterije na Motorola Moto M mobilnom telefonu naš stručan serviserski tim obavlja garantovano sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene baterije na Motorola Moto M

Operaciju zamene baterije na Motorola Moto M smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ako su Vam neophodne preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit preko formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pouzdana i efikasna zamena baterije na mobilnom telefonu samo je jedna od naših specijalističkih usluga, jer u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno radimo i dekodiranje Motorola telefona i kompletan servis Motorola mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na telefonima ovog brenda).